Povezane vesti
Krkobabić: Nema stajanja, ljudi nemamo vremena za to – lista broj 1 pobeđuje
Politika 12.12.2023
„Nema stajanja, nemamo mi ljudi vremena da stojimo. Mora da se radi, mora da se gradi, moraju plate da budu veće, a penzije da ih prate. Moramo da naseljavamo prazne seoske kuće i da jačamo domaćine. Za to imamo podršku svih, pre svega ljudi dobre… »
Krkobabić u Zrenjaninu: Nemamo vremena za stajanje, lista broj jedan će pobediti
Beta 12.12.2023
Lider Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera (PUPS) Milan Krkobabić pozvao je građane da glasaju za listu broj jedan izjavio je da "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" i poručio da će ta lista pobediti na izborima… »
Krkobabić: Penzije da prate plate
Blic 12.12.2023
Nema stajanja, nemamo mi ljudi vremena da stojimo. Mora da se radi, mora da se gradi, moraju plate da budu veće, a penzije da ih prate. Moramo da naseljavamo prazne seoske kuće i da jačamo domaćine. Za to imamo podršku svih, pre svega ljudi dobre… »
Krkobabić: Nema stajanja, ljudi nemamo vremena za to! Lista broj lista broj 1 Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane…
Kurir 12.12.2023
“Nema stajanja, nemamo mi ljudi vremena da stojimo. Mora da se radi, mora da se gradi, moraju plate da budu veće, a penzije da ih prate. Moramo da naseljavamo prazne seoske kuće i da jačamo domaćine. Za to imamo podršku svih, pre svega ljudi dobre… »
Krkobabić u Zrenjaninu: Nemamo vremena za stajanje
Telegraf 12.12.2023
Zamenik predsednika PUPS-a Hadži Milorad Stošić u svom obraćanju obrazložio je dosadašnje rezultate. "Nema stajanja, nemamo mi ljudi vremena da stojimo. Mora da se radi, mora da se gradi, moraju plate da budu veće, a penzije da ih prate. Moramo da… »
Vesti dana »
KO JE NASLEDNIK MIODRAGA KOSTIĆA? Sin Aleksandar stupa na čelo imperije posle smrti oca, prošao put od fizikalca do potpredsednika firme
Kurir pre 15 minutajoš 49 povezanih
Tramp važnu poziciju dao Ilonu Masku, a odbranu voditelju Foks njuza
Danas pre 2 satajoš 27 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Dvoje od troje pacijenata u svesnom stanju
Vreme pre 57 minutajoš 17 povezanih
Tramp će poveriti Masku i Ramasvaniju vođenje sekretarijata za efikasnost vlade, a Hegestu odbranu
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih
Snovi se zaista ostvaruju, Jago Mateus će utakmicu sa Monakom pamtiti večno!
Sportske.net pre 57 minutajoš 10 povezanih