Повезане вести
Басконија сигурна против „фењераша“
Спорт клуб 12.12.2023
Кошаркаши Басконије уписали су осму победу у АЦБ лиги, пошто су у 15. колу победили екипу Паленсије резултатом 94:82. Екипа Душка Ивановића је утакмицу преломила у последњој четвртини коју је добила резултатом 32:14. Чима Монеке… »
''Гробари'' желе Чиму Монекеа у Партизану и он то добро зна!
Спортске.нет 12.12.2023
Ако постоји неки играч који је својим поенима у последњој секунди меча, и то евролигашког меча нанео пораз Партизану, а да је истовремено побрао све симпатије навијача црно-белих, онда је то Чима Монеке. Овај нигеријски кошаркаш… »
Маринковић каже "промаши", а Митровић ме прочитао: Монеке открио како је победио Црвену звезду!
Мондо 12.12.2023
Један од најбољих играча Басконије Чима Монеке открио како је победио Звезду. Један од најбољих играча Басконије Чима Монеке открио како је победио Звезду. Кошаркаши Црвене звезде поражени су током дуплог кола Евролиге од… »
Монеке о намерном промашају: "Вањина идеја, Душкова потврда"
Спортске.нет 12.12.2023
Узданица Басконије Чима Монеке постао је за кратко време најомраженији евролигашки кошаркаш навијача Партизана и Црвене звезде. Његов намерни промашај у финишу са линије пенала против црвено-белих постао је предмет бројних… »
Монеке о намерном промашеном бацању против Звезде: "Вања и Душко ми добацили, урадио сам то савршено"
Телеграф 12.12.2023
Басконија је после тога славила у врло тесној завршници. Кошаркаши Басконије недавно су после велике драме успели да савладају Црвену звезду у Евролиги, а пажњу је на крају утакмице привукло намерно промашено бацање првотимца… »
Вести дана »
Временска прогноза за четвртак 1. јануар 2026: Данас умерено облачно, температура до 10
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних