Povezane vesti
Specijalna SAM nagrada za Miodraga Kostića
Nedeljnik 12.12.2023
Na svečanoj ceremoniji “SAM Gala” koja je održana sinoć u Sava centru, uz prisustvo blizu 400 najistaknutijih poslovnih i javnih ličnosti, Srpska asocijacija menadžera je dodelila Specijalnu nagradu Miodragu Kostiću za izuzetan lični čin… »
Miodrag Kostić dobio specijalno priznanje za darovanje Palate nauke srpskom društvu
Radio sto plus 12.12.2023
Žiri je nagradio strateški značaj i trajnu vrednost koju će društvu ostaviti Zadužbina Miodraga Kostića darujući Srbiji Palatu nauke, prvi ‘science centar’ u Srbiji i najveći u regionu, navodi se u saopštenju SAM-a. Posebnost ovog čina… »
Srpska asocijacija menadžera dodelila godišnje nagrade na svečanom SAM Gala događaju
Nedeljnik 12.12.2023
Srpska asocijacija menadžera 12. put zaredom tradicionalno je održala najprestižnji SAM Gala događaj, u okviru koga je najboljim pojedincima i kompanijama, dodelila SAM Godišnje nagrade za uspehe i doprinose koje su ostvarili ove poslovne godine. U… »
Vesti dana »
Uhapšeno osam članova „Balkanskog kartela“ zbog međunarodnog šverca kokaina
Vreme pre 1 satjoš 90 povezanih
Nesreće, neredi, protesti, šake u Skupštini – kuda ide Srbija? | Kontekst
Al Jazeera pre 2 satajoš 87 povezanih
Izrael prihvatio dogovor o prekidu vatre sa Hezbolahom: "Ako prekrše sporazum..."
Telegraf pre 24 satajoš 71 povezana
Trenera Štutgarta ne vara Zvezdin položaj na tabeli: Razumemo zašto nisu osvojili nijedan bod
Sportski žurnal pre 6 satijoš 42 povezane
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 8 satijoš 36 povezanih