Povezane vesti
"Moje dete bilo svesno da umire": Potresna ispovest majke devojčice (16) svirepo ubijene u Ripnju
Kurir 12.12.2023
Pripremno ročište u postupku protiv Stojana I. (37), optuženog da je 10. aprila u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojku i povredio tri člana njene porodice, održano je u ponedeljak u Višem sudu u Beogradu. Majka ubijene devojčice Sanja P… »
“Pitala sam ga ‘Zašto si mi ubio dete i šta ti je ona skrivila?’”: Potresna ispovest majke devojčice koju je ubio pomahnitali…
Nova 12.12.2023
Pripremno ročište u postupku protiv Stojana I. (37), optuženog da je 10. aprila u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojku i povredio tri člana njene porodice, održano je u ponedeljak u Višem sudu u Beogradu. Majka ubijene devojčice Sanja P… »
Vesti dana »
Uveče se čeka nova godina po julijanskom kalendaru - Srpska nova godina
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih
Počeo transport iz Janafa, stižu prve količine sirove nafte u pančevačku rafineriju
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih
Vučić: Očekujem da će Mađari i Rusi u naredna dva-tri dana dostaviti obavezujući deo ugovora o NIS
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih
Vučić o dolasku evroparlamentaraca: Ne želim da razgovaram sa njima, ne pada mi na pamet da gubim vreme
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana