Povezane vesti
"Moje dete bilo svesno da umire": Potresna ispovest majke devojčice (16) svirepo ubijene u Ripnju
Kurir 12.12.2023
Pripremno ročište u postupku protiv Stojana I. (37), optuženog da je 10. aprila u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojku i povredio tri člana njene porodice, održano je u ponedeljak u Višem sudu u Beogradu. Majka ubijene devojčice Sanja P… »
“Pitala sam ga ‘Zašto si mi ubio dete i šta ti je ona skrivila?’”: Potresna ispovest majke devojčice koju je ubio pomahnitali…
Nova 12.12.2023
Pripremno ročište u postupku protiv Stojana I. (37), optuženog da je 10. aprila u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojku i povredio tri člana njene porodice, održano je u ponedeljak u Višem sudu u Beogradu. Majka ubijene devojčice Sanja P… »
Vesti dana »

Evo kakvo nas vreme čeka za vikend, najavljeno kada se vraća sunce: Vremenska prognoza za subotu, 4. oktobar
Večernje novosti pre 6 satijoš 6 povezanih

Ako je oktobar ovakav, šta nas čeka na: Zimu?! Spremite se za temperaturne šokove i niz ledenih dana, evo koliko tačno
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana

Tramp šokirao Srbiju diplomatskim potezom: Svi smo mislili da je ovo već gotova stvar!
Blic pre 8 satijoš 4 povezane