Povezane vesti
"Moje dete bilo svesno da umire": Potresna ispovest majke devojčice (16) svirepo ubijene u Ripnju
Kurir 12.12.2023
Pripremno ročište u postupku protiv Stojana I. (37), optuženog da je 10. aprila u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojku i povredio tri člana njene porodice, održano je u ponedeljak u Višem sudu u Beogradu. Majka ubijene devojčice Sanja… »
“Pitala sam ga ‘Zašto si mi ubio dete i šta ti je ona skrivila?’”: Potresna ispovest majke devojčice koju je ubio…
Nova 12.12.2023
Pripremno ročište u postupku protiv Stojana I. (37), optuženog da je 10. aprila u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojku i povredio tri člana njene porodice, održano je u ponedeljak u Višem sudu u Beogradu. Majka ubijene devojčice Sanja… »
Vesti dana »
Studenti pešače do Novog Sada, ECB snizila kamate - pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 4 minutajoš 9 povezanih
Pronađene crne kutije: Ispituje se i nedostatak osoblja na aerodromu na kom su se sudarili avion i helikopter
Telegraf pre 56 minutajoš 8 povezanih
Američki mediji: Kontrolni toranj u Vašingtonu nije imao normalan broj zaposlenih u vreme avionske nesreće
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
"Ovo nije šala": Tramp odlučan da prisvoji Grenland: To je naš nacionalni interes, mora se rešiti što pre
Blic pre 6 satijoš 3 povezane