Povezane vesti
Obradović: "Jaramaz neće trenirati, Naneli i Ledej takođe imaju probleme"
Telegraf 12.12.2023
Imaju crno-belih kadrovskih problema pred put u Kaunas. Trener Partizana Želimir Željko Obradović istakao je da crno-beli imaju problema sa povredama pred putovanje u Kaunas, na duel sa Žalgirisom u okviru 14. kola Evrolige! Jasno je da u Kaunasu… »
Doužer se ne plaši atmosfere u Kaunasu: ''Ja znam da mi imamo najbolje navijače''
Sportske.net 12.12.2023
Opterećeni brojnim povredama igrača, košarkaši Partizana se spremaju za gostovanje Žalgirisu u Kaunasu, u okviru 14. kola AdmiralBet ABA lige. Pi Džej Doužer je spreman za taj meč, a s obzirom na izostanke Avramovića, Trifunovića i Jaramaza… »
Doužer pred Žalgiris: Mislim da mi imamo najbolje navijače...
Sportski žurnal 12.12.2023
Partizan je vezao tri pobede u Evroligi i trenutno je šesti na tabeli sa skorom 7/6. Na drugoj strani, tim iz Kaunasa je na 14. poziciji sa pet pobeda i osam poraza. Košarkaši Partizana u četvrtak od 19.00 gostuju ekipi Žalgirisa, u utakmici 14. kola… »
Totalni šok za Partizan pred put u kaunas: Dva glavna igrača povređena!
Kurir 12.12.2023
Košarkaši Partizana gostuju Žalgirisu u Kaunasu u u okviru 14. kola Evrolige. Trener crno-belih Željko Obradović izneo je svoja očekivanja pred ovaj meč. "Svako naredno gostovanje je najteže. Tako je ovog puta. Tim koji izvanrednu odbranu, koji… »
''Kažu da imaju najbolje navijače, ja kažem da su to naši!'' Pi DŽej Doužer uoči gostovanja Žalgirisu
Večernje novosti 12.12.2023
Košarkaš Partizana Pi Džej Doužer izjavio je uoči odlaska u Kaunas na gostovanje Žalgirisu da će to biti njegovo prvo gostovanje litvanskom klubu, ali da je imperativ pobeda. FOTO: M. Vukadinović - Biće to moje prvo gostovanje tamo tako da ne… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 11 satijoš 3 povezane
Danas samit lidera EU i Zapadnog Balkana: Četiri teme na stolu, učestvuje i Vučić
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih