Povezane vesti
Ćuta: Spremni smo za situaciju da se izborna volja građana brani na ulicama, ali mislim da ćemo slaviti
Novi magazin 12.12.2023
Opozicija je spremna za situaciju da se izborna volja građana brani na ulicama, ali uveren sam da će građani 17. decembra izaći na ulice da slave pobedu nad vlašću SNS-a, a ne da se bune protiv rezultata, rekao je predsednik Ekološkog ustanka i kandidat… »
Ćuta: Spremni smo za situaciju da se izborna volja građana brani na ulicama, ali mislim da ćemo slaviti
Nova 12.12.2023
Opozicija je spremna za situaciju da se izborna volja građana brani na ulicama, ali uveren sam da će građani 17. decembra izaći na ulice da slave pobedu nad vlašću SNS-a, a ne da se bune protiv rezultata, rekao je predsednik Ekološkog ustanka i kandidat… »
Vesti dana »

Velika Britanija pozvala ambasadora Rusije na razgovor zbog povrede vazdušnog prostora NATO-a
NIN pre 24 minutajoš 27 povezanih

(VIDEO)"Traktor stiže, huljo moja": Poljoprivrednici iz cele Vojvodine okupili se na protestu u Novom Sadu
N1 Info pre 34 minutajoš 42 povezane

Kraj miholjskog leta u Srbiji: Evo kada nam stiže nova tura pljuskova s grmljavinom i vetrom olujne jačine
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih

Studenti tvrde da je policija koristila zabranjeni CN gas u Kampusu, MUP demantuje
Luftika pre 4 satijoš 10 povezanih

Stanković: Ako od nove akademske godine opet počnu blokade, univerzitetski profesori neće dobiti plate
NIN pre 4 satijoš 18 povezanih