Povezane vesti
Ćuta: Spremni smo za situaciju da se izborna volja građana brani na ulicama, ali mislim da ćemo slaviti
Novi magazin 12.12.2023
Opozicija je spremna za situaciju da se izborna volja građana brani na ulicama, ali uveren sam da će građani 17. decembra izaći na ulice da slave pobedu nad vlašću SNS-a, a ne da se bune protiv rezultata, rekao je predsednik Ekološkog ustanka i kandidat… »
Ćuta: Spremni smo za situaciju da se izborna volja građana brani na ulicama, ali mislim da ćemo slaviti
Nova 12.12.2023
Opozicija je spremna za situaciju da se izborna volja građana brani na ulicama, ali uveren sam da će građani 17. decembra izaći na ulice da slave pobedu nad vlašću SNS-a, a ne da se bune protiv rezultata, rekao je predsednik Ekološkog ustanka i kandidat… »
Vesti dana »
Dekan tražio od studenata da prekinu blokadu Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
Beta pre 18 minutajoš 55 povezanih
Tramp uzdrmao svetski poredak više nego bilo koji predsednik od Drugog svetskog rata: BBC urednica
BBC News pre 8 minutajoš 36 povezanih
"Bez nas bi danas svi pričali nemački i japanski" Tramp o Danskoj koja je "pala za 6 sati": Mogu silom da uzmem Grenland, ali neću, sada vam je sigurno lakše!
Kurir pre 28 minutajoš 42 povezane
Tramp u Davosu: Niko osim SAD nije sposoban da osigura Grenland, zelena energija je prevara
Beta pre 1 satjoš 22 povezane