Povezane vesti
Ćuta: Spremni smo za situaciju da se izborna volja građana brani na ulicama, ali mislim da ćemo slaviti
Novi magazin 12.12.2023
Opozicija je spremna za situaciju da se izborna volja građana brani na ulicama, ali uveren sam da će građani 17. decembra izaći na ulice da slave pobedu nad vlašću SNS-a, a ne da se bune protiv rezultata, rekao je predsednik Ekološkog ustanka i kandidat… »
Ćuta: Spremni smo za situaciju da se izborna volja građana brani na ulicama, ali mislim da ćemo slaviti
Nova 12.12.2023
Opozicija je spremna za situaciju da se izborna volja građana brani na ulicama, ali uveren sam da će građani 17. decembra izaći na ulice da slave pobedu nad vlašću SNS-a, a ne da se bune protiv rezultata, rekao je predsednik Ekološkog ustanka i kandidat… »
Vesti dana »
Uhapšena dvojica zbog nestanka Kekinog čoveka! Pronađene dve čaure i tragovi krvi u Nešovićevom lokalu, a telefon u kontejneru
Blic pre 32 minutajoš 74 povezane
Poslanici Skupštine Srbije u utorak nastavljaju raspravu o amandmanima na izmene izbornih zakona
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Bobičasto voće s hepatitisom A: Nemačka izdala novo upozorenje za namirnice iz Srbije
Vreme pre 6 satijoš 27 povezanih
Peking i Vašington u duelu, ali i duetu: Koliki je značaj Trampove posete Kini i može li ona da bude istorijska?
Euronews pre 2 satajoš 42 povezane