Povezane vesti
Šapić o razgovoru sa Čavićem: Birao sam reči, ali sam povisio ton
Novi magazin 12.12.2023
"U razgovoru sa aktivistom Dušanom Čavićem sam birao reči ali jesam povisio ton jer sam i ja čovek od krvi i mesa", rekao je predsednik privremenog organa Aleksandar Šapić, gostujući na TV Insajder. „Izuzetno sam birao reči, da nisam bilo bi desetostruko… »
Šapić: Istina na kraju uvek nađe svoj put
Telegraf 12.12.2023
"Ja sam takođe čovek od krvi i mesa i nisam mogao da verujem da nakon šest meseci neko i dalje ne pušta tu jadnu decu i njihove porodice iz usta", kaže Šapić. U razgovoru sa aktivistom Dušanom Čavićem sam birao reči ali jesam povisio ton jer sam i ja… »
Šapić o razgovoru sa Čavićem: Birao sam reči, ali sam povisio ton
N1 Info 12.12.2023
"U razgovoru sa aktivistom Dušanom Čavićem sam birao reči ali jesam povisio ton jer sam i ja čovek od krvi i mesa", rekao je predsednik privremenog organa Aleksandar Šapić, gostujući na TV Insajder. „Izuzetno sam birao reči, da nisam bilo bi desetostruko… »
Vesti dana »
Obilne padavine i porast vodostaja u Srbiji uz hladno i oblačno vreme
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 35 povezanih
(Video) Jeziv udes Bermana u Japanu srećom bez posledica: "Srećan sam što mogu da vam javim da je sve okej, zaista mi je žao što se ovo dogodilo, izvinjavam se timu"
Dnevnik pre 45 minutajoš 29 povezanih
Borko Stefanović pisao evropskim institucijama o incidentima na lokalnim izborima
Beta pre 20 minutajoš 15 povezanih