Povezane vesti
Ljubomir Simović: Može Vučić da viče „živela Srbija“, ali ovaj narod se konačno budi
N1 Info 12.12.2023
Život svakog od nas, znali mi to ili ne znali, osećali mi to ili ne, je ugrožen, poručuje književnik i akademik Ljubomir Simovič, jedan od inicijatora ProGlasa. Akademik i književnik Ljubomir Simović se priseća za portal Nova.rs da ga je u iniciranje… »
Ljuba Simović za Nova.rs: Može Vučić mašući s obe ruke do mile volje da viče – Živela Srbija, ali ovaj narod se konačno budi…
Nova 12.12.2023
Život svakog od nas, znali mi to ili ne znali, osećali mi to ili ne, je ugrožen, poručuje književnik i akademik Ljubomir Simovič, jedan od inicijatora ProGlasa. Pozivamo sve one koji se u svojim životima sreću s raznim licima jedne te iste nepravde i… »
Vesti dana »
(Foto, video) Drastično porastao broj mrtvih, proglašeno vanredno stanje! Horor prizori iz skijališta u Švajcarskoj: Ima mnogo žrtava i 100 povređenih u paklenoj novogodišnjoj noći
Blic pre 0 minutajoš 79 povezanih
Macut o produženju licence za NIS: Ohrabrujuća vest, sirova nafta 84 dana nije ušla u Srbiju
Blic pre 21 minutajoš 40 povezanih
Medvedev: Odmazda na napad u Hersonskoj oblasti mora stići i počinioce i njihove komandante
Sputnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Mali: Srbija u 2026. ulazi sa rastom plata, penzija i investicija
Glas Zaječara pre 50 minutajoš 26 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak 1. januar 2026: Danas umereno oblačno, temperatura do 10
Beta pre 6 satijoš 29 povezanih