Povezane vesti
Ljubomir Simović: Može Vučić da viče „živela Srbija“, ali ovaj narod se konačno budi
N1 Info 12.12.2023
Život svakog od nas, znali mi to ili ne znali, osećali mi to ili ne, je ugrožen, poručuje književnik i akademik Ljubomir Simovič, jedan od inicijatora ProGlasa. Akademik i književnik Ljubomir Simović se priseća za portal Nova.rs da ga je u iniciranje… »
Ljuba Simović za Nova.rs: Može Vučić mašući s obe ruke do mile volje da viče – Živela Srbija, ali ovaj narod se konačno budi…
Nova 12.12.2023
Život svakog od nas, znali mi to ili ne znali, osećali mi to ili ne, je ugrožen, poručuje književnik i akademik Ljubomir Simovič, jedan od inicijatora ProGlasa. Pozivamo sve one koji se u svojim životima sreću s raznim licima jedne te iste nepravde i… »
Vesti dana »

Jako nevreme pogodilo sever Srbije: Obilna kiša u Subotici, oborena stabla u Bajmoku, RHMZ izdao hitno upozorenje
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih

Srbija ubedljivo pobedila Sloveniju u generalnoj probi pred Evrobasket, Pešić najavljuje konačni spisak
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 32 povezane

Netanjahu naređuje početak pregovora o oslobađanju talaca i odobrava planove za zauzimanje Gaze
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 38 povezanih

Putin traži da se Ukrajina odrekne tri stvari kako bi okončao rat
Radio 021 pre 2 satajoš 25 povezanih

Siniša Mali: Marže u najvećim trgovinskim lancima biće do 20 odsto
Vesti online pre 25 minutajoš 26 povezanih