Povezane vesti
Ljubomir Simović: Može Vučić da viče „živela Srbija“, ali ovaj narod se konačno budi
N1 Info 12.12.2023
Život svakog od nas, znali mi to ili ne znali, osećali mi to ili ne, je ugrožen, poručuje književnik i akademik Ljubomir Simovič, jedan od inicijatora ProGlasa. Akademik i književnik Ljubomir Simović se priseća za portal Nova.rs da ga je u iniciranje… »
Ljuba Simović za Nova.rs: Može Vučić mašući s obe ruke do mile volje da viče – Živela Srbija, ali ovaj narod se konačno budi…
Nova 12.12.2023
Život svakog od nas, znali mi to ili ne znali, osećali mi to ili ne, je ugrožen, poručuje književnik i akademik Ljubomir Simovič, jedan od inicijatora ProGlasa. Pozivamo sve one koji se u svojim životima sreću s raznim licima jedne te iste nepravde i… »
Vesti dana »
Dok je istraga o smrtonosnom požaru u Švajcarskoj u toku, zvaničnici naveli ključne tačke fokusa
N1 Info pre 54 minutajoš 50 povezanih
Studenti i građani u Nišu obeležili 14 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu
Jugmedia pre 2 satajoš 31 povezana
Kako Vučić manipuliše najstarijim građanima: Povećanja nisu "istorijska", rast cena poništiće rast penzija
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane
Pirotehnika i plastika na plafonu napravili smrtonosnu kombinaciju? Stručnjak za požare uočio jedan detalj u baru u Švajcarskoj: Ovo je bila katastrofa u najavi
Blic pre 1 satjoš 87 povezanih
"Cinizam i nečovečnost kao u Odesi 2014. godine": Putin o napadu na civile u Hersonskoj oblasti
Večernje novosti pre 49 minutajoš 34 povezane