Повезане вести
„Нећу да се мешам у твоју везу с Вуком Мобом“: Александар Вучић у бизарном сусрету с Женом од Султана – ево због кога је…
Нова 13.12.2023
Председник Александар Вучић гостовао је синоћ у емисији "Ами Г Схов" на телевизији Пинк, где се суочио са својим двојником, говорио о спорту, али и причао са певачицом Тијаном Ем, познатијом као Жена од Султана, која је ускочила… »
Много је непријатно, Вучић усред емисије извадио сендвич из капута: Такмичио се са својим двојником ко је прави председник…
Нова 13.12.2023
"Изградили смо на хиљаде километара аутопута", рекао је председник Србије Александар Вучић у емисији код водитеља Огњена Амиџића синоћ на Пинку, док је исправљао свог двојника, ТикТок инфлуенсера, који је "лупио" број од око… »
"Отерали су ме са певања": Александар Вучић открио некадашње жеље: "Нисам примљен ни ту, знао сам све"
Блиц 12.12.2023
Председник Србије Александар Вучић био је вечерас у емисији "Амиџи шоу", где је, између осталог, открио некадашње жеље. - Нисам примљен на радио, а моја животна жеља је била да будем спортски коментатор. Знао сам све, од Иве… »
"Шта причаш, хајде, предузми нешто": Јанко Типсаревић због Александра Вучића ушао у политику, речи супруге Биљане и данас…
Блиц 12.12.2023
Председник Србије Александар Вучић био је вечерас у емисији "Амиџи шоу" са својим двојником. Поред њих, у студио је дошао и бивши тенисер Јанко Типсаревић који је однедавно у политици. Јанко је том приликом открио да је главни… »
Вести дана »

Спектакл на дану јединства Небо, копно и река под заставом Србије 10.000 војника, 600 возила и 70 летелица
Дневник пре 33 минутајош 16 повезаних

Русија одбацила оптужбе Естоније: Наши МиГ-ови нису нарушили границе ниједне државе
Спутник пре 1 сатјош 14 повезаних

Данас велика војна парада Српске војске, празник за очи и душу , ево како ће изгледати и како све можете пратити догађај
Глас Западне Србије пре 1 сатјош 9 повезаних

Студенти организују скуп у Београду: "Војска није приватна и лична, војска је народна"
Радио 021 пре 38 минутајош 3 повезане