Povezane vesti
„Neću da se mešam u tvoju vezu s Vukom Mobom“: Aleksandar Vučić u bizarnom susretu s Ženom od Sultana – evo zbog koga je…
Nova 13.12.2023
Predsednik Aleksandar Vučić gostovao je sinoć u emisiji "Ami G Show" na televiziji Pink, gde se suočio sa svojim dvojnikom, govorio o sportu, ali i pričao sa pevačicom Tijanom Em, poznatijom kao Žena od Sultana, koja je uskočila na snimanje programa… »
Mnogo je neprijatno, Vučić usred emisije izvadio sendvič iz kaputa: Takmičio se sa svojim dvojnikom ko je pravi predsednik…
Nova 13.12.2023
"Izgradili smo na hiljade kilometara autoputa", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji kod voditelja Ognjena Amidžića sinoć na Pinku, dok je ispravljao svog dvojnika, TikTok influensera, koji je "lupio" broj od oko 300 kilometara… »
"Oterali su me sa pevanja": Aleksandar Vučić otkrio nekadašnje želje: "Nisam primljen ni tu, znao sam sve"
Blic 12.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je večeras u emisiji "Amidži šou", gde je, između ostalog, otkrio nekadašnje želje. - Nisam primljen na radio, a moja životna želja je bila da budem sportski komentator. Znao sam sve, od Ive Tomića, Mirka… »
"Šta pričaš, hajde, preduzmi nešto": Janko Tipsarević zbog Aleksandra Vučića ušao u politiku, reči supruge Biljane i danas…
Blic 12.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je večeras u emisiji "Amidži šou" sa svojim dvojnikom. Pored njih, u studio je došao i bivši teniser Janko Tipsarević koji je odnedavno u politici. Janko je tom prilikom otkrio da je glavni razlog zbog čega se… »
Vesti dana »
EPS produžio rok za popust na decembarske račune za struju! Kako ostvariti veću uštedu, ovo su uslovi
RTV Novi Pazar pre 48 minutajoš 24 povezane
VIDEO Ekološka katastrofa na deponiji „Duboko“, izlilo se 800 kubnih metara otpadnih voda: „Zašto deset sati niko nije sanirao kvar?“
Nova pre 23 minutajoš 16 povezanih
Bela kuća formirala odbore za upravu Gaze ― Tramp, Kušner i Bler među članovima
RTS pre 58 minutajoš 12 povezanih