Povezane vesti
Veliki intervju s Aleksandrom Šapićem: "Nije lako menjati grad i lomiti navike, ali ja sam izvan zone komfora"
Telegraf 13.12.2023
"Ako se pustite i ako želite i ako vam je cilj da zaista nešto uradite za svoj grad, svoju državu, za građane ovog grada, onda je to lako" Doskorašnji gradonačelnik Beograda, sada predsednik Privremenog organa i kandidat za gradonačelnika Beograda… »
Šapić: Da sam se ja pitao, verovatno se ne bi išlo na vanredne beogradske izbore
Kurir 13.12.2023
Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je večeras da je, kada je odlučeno da se ide na vanredne parlamentarne, politička odluka bila da se ide i na gradske izbore, na koje se, da se on pitao, verovatno ne bi išlo. "Sa druge… »
Vesti dana »
Preminuo Miroslav Mika Aleksić, učitelj glume protiv kog se vodio krivični postupak
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 30 povezanih
Strahinja Rašović zadovoljan pobedom nad Mađarskom: "Nije to moj gol, nego gol ekipe"
Dnevnik pre 59 minutajoš 105 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 9 satijoš 11 povezanih
EU odlaže ekonomsku "bazuku": Kontramere "teške" 93 milijarde evra stupaju na snagu 6. februara ako ne bude dogovora
Euronews pre 23 minutajoš 21 povezana