Повезане вести

Партизан препородио егзума: Бивши кошаркаш црно-белих одиграо бруталну партију у НБА лиги

Партизан препородио егзума: Бивши кошаркаш црно-белих одиграо бруталну партију у НБА лиги

Вечерње новости 13.12.2023
Данте Егзум почиње у последње време да добија озбиљне минуте за екипу Далас маверикса, а ноћас је одиграо најбољу партију по повратку у НБА. ФОТО: ЕПА Данте Егзум је у победи Даласа над Лејкерсима (127:125) постигао 26 поена… »
Дончић: Старим, све ме боли, не знам како играм

Дончић: Старим, све ме боли, не знам како играм

Спорт клуб 13.12.2023
Лука Дончић, ас Далас Маверикса, блиста у НБА каравану. У две везане ноћи одиграо је две маестралне партије и донео победе свом тиму против Мемфиса и Лејкерса. Пре дуела против Лејкерса, репрезентативац Словеније, се жалио на… »
Данте Егзум се претвара у машину - Срушио Лејкерсе, постаје суво благо Маверикса!

Данте Егзум се претвара у машину - Срушио Лејкерсе, постаје суво благо Маверикса!

Спортске.нет 13.12.2023
Кошаркаши Далас Маверикса су на свом паркету савладали Лос Анђелес Лејкерсе са 127:125. Играју Маверикси одлично ове сезоне, а један од фактора мимо Луке Дончића јесте Данте Егзум. Каква повратничка година за њега до сада… »
Експлодирао - бивши ас Партизана разнео Леброна и дружину! Најбоља партија Егзума од повратка у НБА! (видео)

Експлодирао - бивши ас Партизана разнео Леброна и дружину! Најбоља партија Егзума од повратка у НБА! (видео)

Курир 13.12.2023
Бивши кошаркаш Партизана, Аустралијанац Данте Егзум, приказао је најбољу партију од повратка у НБА лигу. Кошаркаши Даласа после велике драме у завршници савладали су Лос Анђелес Лејкерсе резултатом 127:125, а један од главних… »
Лука и Данте разбили Леброна и Лејкерсе! Све прштало у НБА дербију, миљеник Гробара експлодирао!

Лука и Данте разбили Леброна и Лејкерсе! Све прштало у НБА дербију, миљеник Гробара експлодирао!

Мондо 13.12.2023
Лука Дончић, Тим Хардавеј и Данте Егзум су блистали у дуелу са Леброном Џејмсом и Лос Анђелес Лејкерсима. Лука Дончић, Тим Хардавеј и Данте Егзум су блистали у дуелу са Леброном Џејмсом и Лос Анђелес Лејкерсима. Лука Дончић је… »
Страшан тандем Лука – Данте: Егзумов рекорд каријере (ВИДЕО)

Страшан тандем Лука – Данте: Егзумов рекорд каријере (ВИДЕО)

Спорт клуб 13.12.2023
Кошаркаши Даласа у дербију Западне конференције НБА лиге пред својим навијачима савладали су Лос Анђелес Лејкерсе резултатом 127:125. Најзаслужнији за четврти узастопни тријумф Мавса били су Лука Дончић, Тим Хардавеј и Данте… »

Вести дана »