Повезане вести
Андре Брауер: Амерички глумац познат по улози у серији „Одељење за убиства” умро у 61. години
Радио 021 13.12.2023
Брауер је често глумио грубог полицајца, али је те улоге чинио и драматичним и комичним. Гетти Имагес Андре Брауер, звезда серија „Одељење за убиства", „Бруклин 9-9" и филмова „Град анђела" и „Слава", умро је у 61. години. Смрт… »
Умро глумац андре Брауер Србија га памти по серији "Одељење за убиства"
Ало 13.12.2023
Преминуо познати глумац. Андре Брауер, амерички глумац који је гледаоцима у Србији познат по улози детектива Френка Пемблтона у серији "Хомициде" (Одељење за убиства), умро је у 61. години, после краће и тешке болести. Брауер… »
Умро глумац из серије коју смо обожавали деведесетих: Колеге се опраштају - "Показао си нам шта је живот"
Мондо 13.12.2023
Преминуо је глумац Андре Брауер, звезда серија "Убиство: Живот на улицама" и "Бруклин 99". Преминуо је глумац Андре Брауер, звезда серија "Убиство: Живот на улицама" и "Бруклин 99". Глумац Андре Брауер, којег смо гледали у хит… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 10 минутајош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана