Povezane vesti
Jeremić: Od Narodne stranke će zavisiti formiranje nove vlasti
Nedeljnik 13.12.2023
Lider Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je danas da će od te stranke zavisiti formiranje novih vlasti, ponajviše u Beogradu, kao i da će ona biti najprijatnije iznenađenje na predstojećim izborima. „S tim u vezi mi smo garancija da će sistem biti… »
Radio sto plus 13.12.2023
“S tim u vezi mi smo garancija da će sistem biti promenjen u Beogradu. Kada govorim o promeni sistema, tu ne mislim samo na promenu vlasti u smislu onoga ko upravlja gradom, već način kojim se pristupa vođenju prestonice. Beograd više ne može biti… »
Novi magazin 13.12.2023
Lider Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je danas da će od te stranke zavisiti formiranje novih vlasti, ponajviše u Beogradu, kao i da će ona biti najprijatnije iznenađenje na predstojećim izborima. "S tim u vezi mi smo garancija da će sistem biti… »
Vesti dana »
Epidemija hantavirusa na kruzeru: Na brodu i crnogorski državljanin
BBC News pre 1 satjoš 31 povezana
MAT: Rast BDP Srbije u prvom tromesečju tri odsto, najbolji u Evropi, ali je inflacija veća od evropske
N1 Info pre 20 minutajoš 25 povezanih
Francuski nuklearni nosač aviona kreće ka Ormuzu: „Misija isključivo odbrambena“
Danas pre 3 satajoš 29 povezanih
Ovo je sve što znamo o hantavirusu: Ispoljava ova 2 sindroma, u slučaju zaraze jedan korak neophodan
Telegraf pre 3 satajoš 32 povezane
Putevi Srbije: Ne otvarajte SMS poruke o navodnim saobraćajnim prekršajima
RTK pre 4 satijoš 23 povezane