Povezane vesti

Jeremić: Od Narodne stranke će zavisiti formiranje nove vlasti

Beta 13.12.2023
Lider Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je danas da će od te stranke zavisiti formiranje novih vlasti, ponajviše u Beogradu, kao i da će ona biti najprijatnije iznenađenje na predstojećim izborima. "S tim u vezi mi smo garancija da će sistem biti… »

Nedeljnik 13.12.2023
Lider Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je danas da će od te stranke zavisiti formiranje novih vlasti, ponajviše u Beogradu, kao i da će ona biti najprijatnije iznenađenje na predstojećim izborima. „S tim u vezi mi smo garancija da će sistem biti… »

Danas 13.12.2023
Lider Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je danas da će od te stranke zavisiti formiranje novih vlasti, ponajviše u Beogradu, kao i da će ona biti najprijatnije iznenađenje na predstojećim izborima.“S tim u vezi mi smo garancija da će sistem biti… »

Radio sto plus 13.12.2023
“S tim u vezi mi smo garancija da će sistem biti promenjen u Beogradu. Kada govorim o promeni sistema, tu ne mislim samo na promenu vlasti u smislu onoga ko upravlja gradom, već način kojim se pristupa vođenju prestonice. Beograd više ne može biti… »

Novi magazin 13.12.2023
Lider Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je danas da će od te stranke zavisiti formiranje novih vlasti, ponajviše u Beogradu, kao i da će ona biti najprijatnije iznenađenje na predstojećim izborima. "S tim u vezi mi smo garancija da će sistem biti… »

Vesti dana »