Povezane vesti
Jeremić: Od Narodne stranke će zavisiti formiranje nove vlasti
Nedeljnik 13.12.2023
Lider Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je danas da će od te stranke zavisiti formiranje novih vlasti, ponajviše u Beogradu, kao i da će ona biti najprijatnije iznenađenje na predstojećim izborima. „S tim u vezi mi smo garancija da će sistem biti… »
Radio sto plus 13.12.2023
“S tim u vezi mi smo garancija da će sistem biti promenjen u Beogradu. Kada govorim o promeni sistema, tu ne mislim samo na promenu vlasti u smislu onoga ko upravlja gradom, već način kojim se pristupa vođenju prestonice. Beograd više ne može biti… »
Novi magazin 13.12.2023
Lider Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je danas da će od te stranke zavisiti formiranje novih vlasti, ponajviše u Beogradu, kao i da će ona biti najprijatnije iznenađenje na predstojećim izborima. "S tim u vezi mi smo garancija da će sistem biti… »
Vesti dana »
'Spasili smo nestalog člana posade iz oborenog aviona u operaciji u Iranu', objavio Tramp
BBC News pre 11 minutajoš 37 povezanih
"Pronađen eksploziv razorne moći kod gasovoda!" Vučić o drami u Kanjiži: Postoje tragovi o kojima ne mogu da govorim.
Mondo pre 11 minutajoš 41 povezana
Sutra saslušanje studenta Arhitektonskog, njegove kolege pozvale na skup podrške u 8.30 časova
Danas pre 11 satijoš 3 povezane