Povezane vesti
„Kod mene je to kao dobar dan“: Šta je Jokić dobacio sudiji
Sport klub 13.12.2023
"Ne znam šta se tačno dogodilo. Tako je kako je. Samo sam srećan što se ova utakmica nije igrala u Srbiji. Bilo bi zaista zanimljivo videti kako bi sve ovo prošlo. Bilo bi interesantno", rekao je Nikola Jokić, nakon što je isključen već posle 16 minuta… »
Jokić nakon isključenja: Bilo bi zabavno videti kako bi se ovo završilo u Srbiji (video)
Politika 13.12.2023
Srpski košarkaš Nikola Jokić rekao je posle isključenja zbog prigovora, u meču u kom je njegov Denver kao gost pobedio Čikago (114:106), da se za takve stvari nekad ne svira ni tehnička greška. Jokić je u meču protiv Čikaga isključen drugi put u tri… »
Oglasio se sudija meča na kom je Jokić isključen: "Obično ne iznosimo javno šta je igrač rekao, ali..."
Kurir 13.12.2023
Nikola Jokić bio je zvezda večeri u NBA ligi, ali ovaj put ne zbog učinka već zato što je zaradio novo isključenje. Deluje da je Srbin prestrogo isključen, a po završetku utakmice Mark Lindzi, glavni arbitar susreta u kom je Denver savladao Čikago u… »
Vesti dana »
Bangaranga za istoriju: Bugarska prvi put osvojila Evroviziju u finalu punom napetosti i iznenađenja
RTS pre 10 minutajoš 28 povezanih
Zbog ovoga je pobeda Bugarke još veća: "Da li smo upravo ispisali istoriju?" VIDEO
B92 pre 5 minutajoš 20 povezanih
Jesenji dan pred nama, pre podne i obilne padavine, a evo gde će padati sneg: Temperatura do 16°C
Telegraf pre 3 satajoš 9 povezanih
OTKRIVAMO Najezda kupaca na NIS u foto-finišu: Forbes Srbija došao do novih zainteresovanih
Forbes pre 5 minutajoš 1 povezana
Na današnji dan, 17. maj: Poginuo kraljević Marko, umro Radomir Putnik, počela istraga Votergejt afere
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih