Повезане вести
„Код мене је то као добар дан“: Шта је Јокић добацио судији
Спорт клуб 13.12.2023
"Не знам шта се тачно догодило. Тако је како је. Само сам срећан што се ова утакмица није играла у Србији. Било би заиста занимљиво видети како би све ово прошло. Било би интересантно", рекао је Никола Јокић, након што је… »
Јокић након искључења: Било би забавно видети како би се ово завршило у Србији (видео)
Политика 13.12.2023
Српски кошаркаш Никола Јокић рекао је после искључења због приговора, у мечу у ком је његов Денвер као гост победио Чикаго (114:106), да се за такве ствари некад не свира ни техничка грешка. Јокић је у мечу против Чикага… »
Огласио се судија меча на ком је Јокић искључен: "Обично не износимо јавно шта је играч рекао, али..."
Курир 13.12.2023
Никола Јокић био је звезда вечери у НБА лиги, али овај пут не због учинка већ зато што је зарадио ново искључење. Делује да је Србин престрого искључен, а по завршетку утакмице Марк Линдзи, главни арбитар сусрета у ком је… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 44 минутајош 4 повезане
Блокирани аеродроми, све стало, спрема се напад?! Русија издала хитно упозорење, може да почне у сваком тренутку: "Бежите!" (фото, видео)
Блиц пре 8 минутајош 10 повезаних
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 44 минутајош 5 повезаних