Повезане вести
ДС: и "Заједно": Графити исписани по вратима наших просторија (фото)
Блиц 13.12.2023
Демократска странка и странка "Заједно" наводе да се у ноћи између 12. и 13. децембра десио инцидент у згради у Нушићевој улици, где се налазе просторије ових странака и Удружених синдиката Србије "Слога". Како наводе, непознати… »
Народна странка: Наше просторије ишаране црном фарбом и спрејом (фото)
Блиц 13.12.2023
Народна странка се огласила саопштењем поводом инцидента у ноћи између уторка и среде. - Просторије централе Народне странке вандализоване су ноћас, када је непознати починилац црном фарбом на вратима странке и на зиду црним… »
Срђан Миливојевић о порукама које су ишаране на вратима више опозиционих странака: Рукопис исти, а акција координисана
Данас 13.12.2023
Током протекле ноћи непознате особе црним спрејом ишарале су врата више опозиционих опција и то Народне странке, ССП, синдиката Слога и просторија ДС и Заједно у Београду. Написане поруке су исте, „треба ми помоћ“ и „упомоћ“… »
Заједно: Тражимо да полиција реагује на исписивање графита на вратима просторија Заједно и ДС
Данас 13.12.2023
Странка Заједно навела је данас да је пријавила случај исписивања графита на вратима просторија те странке, Демократске странке и вратима просторија Удружених синдиката Србије „Слога“ и да очекују брзо и ефикасно реаговање… »
Народна странка: Ижврљан улаз у страначке просторије у центру Београда
Бета 13.12.2023
Народна странка је данас саопштила да је на улазу у њене просторије у Његошевој улици у Београду, "непознати починилац, којег је снимила сигурносна камера, на вратима, црним спрејом, великим словима написао 'треба ми помоч' и… »
„Треба ми помоћ“: Исте поруке ноћас ишаране на вратима више опозиционих странака
Н1 Инфо 13.12.2023
Ноћас су непознате особе црном фарбом ишарале врата просторија Странке слободе и правде (ССП), Народне странке, Демократске странке и странке Заједно, као и Удружених синдиката Србије "Слога". ССП је на Твитеру објавила да је… »
И врата просторија ССП-а ноћас ишарана графитима
Н1 Инфо 13.12.2023
Ноћас је на улазним вратима општинског одбора Странке слободе и правде на Старом граду у Призренској улици написано "Треба ми помоћ" и "Упомоћ", саопштила је ССП на Твитеру. Врата Странке слободе и правде су увек отворена за све… »
Вандализоване просторије Народне странке у Београду
Н1 Инфо 13.12.2023
Просторије централе Народне странке вандализоване су ноћас, саопштила је за странка. Непознати починилац је, како се наводи, црном фарбом на вратима странке и на зиду црним спрејом великим словима написао „треба ми помоч“ и… »
И врата просторија ССП-а ноћас ишарана графитима
Данас 13.12.2023
Ноћас је на улазним вратима општинског одбора Странке слободе и правде на Старом граду у Призренској улици написано „Треба ми помоћ“ и „Упомоћ“, навела је та странка у објави на друштвеној мрежи Икс. Како се наводи, врата Странке… »
ФОТО: На просторијама ССП, Народне странке, ДС-а, Заједно и Слоге исти графити - снимљен починилац
Радио 021 13.12.2023
Графити исписани спрејом великим црним словима појавили су су протекле ноћи на вратима просторија ССП, Народне странке, Демократске странке, странке Заједно и Синдиката "Слога" у Београду. Народна странка је саопштила да је на… »
Вандализоване просторије Народне странке у Београду: Црним спрејом написано „треба ми помоћ“
Данас 13.12.2023
Просторије централе Народне странке вандализоване су ноћас, саопштила је та странка. Како се наводи, непознати починилац је црном фарбом на вратима странке и на зиду црним спрејом великим словима написао „треба ми помоч“ и… »
Слога: Тражимо хитну реакцију надлежних због графита и претњи
Данас 13.12.2023
Удружени синдикати Србије “Слога” са великом забринутошћу обавештавају јавност о инциденту који се догодио током ноћи између 12. и 13. децембра на адреси Нушићева бр. 6 у Београду. Непознати починиоци су исписали графите на улазу… »
Вести дана »
Дора Мар: Пикасова слика продата за 27 милиона евра на аукцији у Паризу: Једини доказ о њеном постојању била је фотографија из 1944. године
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Дмитријев: Састанак Путина и Трампа ће се одржати касније него што је било планирано
Блиц пре 30 минутајош 3 повезане
Милатовић доделио постхумно Орден Црногорске велике звезде, митрополиту Амфилохију: Оставио је неизбрисив траг
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Тешка несрећа на мосту на ади: Сударило се више аутомобила, једно возило потпуно уништено: Полиција на терену, саобраћај обустављен (видео)
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Преподне ведро, поподне наоблачење, увече киша: Температура до 20 степени
Телеграф пре 44 минутајош 3 повезане