Povezane vesti
Dodik: Naš narod neće izdajnike i zato pozivam sve da glasaju za listu „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane”
Politika 13.12.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je državljane Srbije da na predstojećim izborima 17. decembra podrže politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i glasaju za listu čiji je nosilac "Srbija ne sme da stane". Dodik je najavio da će… »
Dodik će u auto pa da bira gradonačelnika Beograda, a šta će ostali „fantomski birači“?
N1 Info 13.12.2023
Predsednik Republike Srpske nema dilemu – zna za koga će glasati na izborima za parlament Republike Srbije, ali i na lokalnim izborima u Beogradu. Međutim, javnost u Srbiji ima dilemu – ima li Dodik kao funkcioner strane države i dvojni… »
Dodik će u auto pa da bira gradonačelnika Beograda, a šta će ostali „fantomski birači“?
N1 Info 13.12.2023
Predsednik Republike Srpske nema dilemu – zna za koga će glasati na izborima za parlament Republike Srbije, ali i na lokalnim izborima u Beogradu. Međutim, javnost u Srbiji ima dilemu – ima li Dodik kao funkcioner strane države i dvojni… »
Sastanak Vučića i Dodika uoči izbora u Srbiji
Slobodna Evropa 13.12.2023
Četiri dana uoči izbora u Srbij predsednik Aleksanar Vučić sastao se u Beogradu sa predsednikom bh. entiteta Republika Srpska Miloradom Dodikom. Zahvalio sam se predsedniku Dodiku na izuzetnoj saradnji u prethodnom periodu, a posebno na iskazanoj… »
"Izaći ću na izbore i glasaću za SNS" Dodik: Smatram da je to najbolje što Srbija ima
Večernje novosti 13.12.2023
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je narodu u Republici Srpskoj matična zemlja Srbija. Foto: Srna - Mi smo životno zainteresovani za jaku Srbiju, i pojedinačno i kao kolektivitet. Ta Srbija nama je inspiracija i snaga. Mi smo… »
Vesti dana »

Milivojević i Ćuta za Nova.rs objašnjavaju zašto nisu podržali predlog o Vladi narodnog poverenja
Nova pre 6 satijoš 33 povezane

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 6 satijoš 26 povezanih

Korupcija – zajednički imenilac tragedija u Srbiji i Severnoj Makedoniji
Nova pre 38 minutajoš 62 povezane

Dačić: Ni pendrek nije podignut, naročito nije bilo razloga za bilo kakva sredstva 15. marta
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana