Повезане вести
Елла дворник признала да нема ни средњу школу: Ћерка популарног певача сликала се малолетна у доњем вешу, глумила и певала…
Блиц 13.12.2023
Ћерка певача Дина Дворника, Елла, јавности је постала позната када је упловила у музичке воде покушавајући да крене очевим стопама. Данас је једна од најпознатијих инфлуенсерки у Хрватској, а истина о њеном образовању шокирала… »
Млати паре, а завршила само два разреда средње школе: Снимала серију, позирала топлес, сад каже - "Сви су ме осуђивали"
Мондо 13.12.2023
Ела Дворник је признала да ју је све време мучило то што није завршила средњу школу. Ела Дворник је признала да ју је све време мучило то што није завршила средњу школу Хрватска инфелуенсерка Ела Дворник, ћерка певача Дина… »
Зарађује озбиљне паре, а нема ни средњу школу! Ела Дворник баталила образовање, открила разлог њене одлуке: Осуђивали су ме…
Курир 13.12.2023
Хрватска инфелуенсерка Елла Дворник, ћерка легендарног певача Дина Дворника, како је једном приликом изјавила нема завршену средњу школу а разлог је њена каријера. Елла је открила недавно на једној конференцији да никада није… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана