Povezane vesti

Hovenier: Iznenađen sam kritikama na statut Zajednice opština

Hovenier: Iznenađen sam kritikama na statut Zajednice opština

Slobodna Evropa 13.12.2023
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenier (Jeffry Hovenier) ponovio je stav SAD da zvanična Priština mora da formira Zajednicu opština sa srpskom većinom, te da ona mora biti i u skladu sa Ustavom i zakonima Kosova. "Ne bi trebala da ima treći… »
Hovenijer: Kosovo mora da formira ZSO, u skladu sa svojim Ustavom

Hovenijer: Kosovo mora da formira ZSO, u skladu sa svojim Ustavom

Danas 13.12.2023
Američki ambasador na Kosovu Džefri Hovenijer izjavio je danas u Severnoj Mitrovici da Kosovo mora da formira Zajednicu opština sa srpskom većinom (ZSO), te da ona mora biti u skladu sa Ustavom i zakonima Kosova. „Ne bi trebalo da to bude treći… »
„Neće moći“! Američki ambasador ponižava Srbe - otkrio kako vidi zajednicu našeg naroda

„Neće moći“! Američki ambasador ponižava Srbe - otkrio kako vidi zajednicu našeg naroda

Sputnik 13.12.2023
Američki ambasador u Prištini Džefri Hovenijer izjavio je danas da je stav Sjedinjenih Država da Zajednica srpskih opština mora da bude u skladu s važećim Ustavom takozvanog Kosova i da ne sme da bude treći nivo vlasti, odnosno da ne sme da ima… »
Ambasador SAD na Kosovu „zbunjen“ kritikama ZSO: Bili bismo zabrinuti ako Priština ne pokaže fleksibilnost

Ambasador SAD na Kosovu „zbunjen“ kritikama ZSO: Bili bismo zabrinuti ako Priština ne pokaže fleksibilnost

N1 Info 13.12.2023
Sjedinjene Američke Države pozdravljaju konstruktivne povratne informacije u vezi sa predloženim nacrtom statuta za Zajednicu srpskih opština, međutim, pomalo sam zbunjen tolikom količinom komentara i kritika o ovom naporu, poručio je u Južnoj… »
Američki ambasador na Kosovu o nacrtu statuta: Zbunjen sam brojem kritika

Američki ambasador na Kosovu o nacrtu statuta: Zbunjen sam brojem kritika

Danas 13.12.2023
Sjedinjene Američke Države pozdravljaju konstruktivne povratne informacije u vezi sa predloženim nacrtom statuta za Zajednicu srpskih opština, međutim, pomalo sam zbunjen tolikom količinom komentara i kritika o ovom naporu, poručio je danas u… »

Vesti dana »