Повезане вести

Ховениер: Изненађен сам критикама на статут Заједнице општина

Ховениер: Изненађен сам критикама на статут Заједнице општина

Слободна Европа 13.12.2023
Амерички амбасадор на Косову Џефри Ховениер (Јеффри Ховениер) поновио је став САД да званична Приштина мора да формира Заједницу општина са српском већином, те да она мора бити и у складу са Уставом и законима Косова. "Не би… »
Ховенијер: Косово мора да формира ЗСО, у складу са својим Уставом

Ховенијер: Косово мора да формира ЗСО, у складу са својим Уставом

Данас 13.12.2023
Амерички амбасадор на Косову Џефри Ховенијер изјавио је данас у Северној Митровици да Косово мора да формира Заједницу општина са српском већином (ЗСО), те да она мора бити у складу са Уставом и законима Косова. „Не би требало… »
„Нец́е моц́и“! Амерички амбасадор понижава Србе - открио како види заједницу нашег народа

„Нец́е моц́и“! Амерички амбасадор понижава Србе - открио како види заједницу нашег народа

Спутник 13.12.2023
Амерички амбасадор у Приштини Џефри Ховенијер изјавио је данас да је став Сједињених Држава да Заједница српских општина мора да буде у складу с важец́им Уставом такозваног Косова и да не сме да буде трец́и ниво власти, односно… »
Амбасадор САД на Косову „збуњен“ критикама ЗСО: Били бисмо забринути ако Приштина не покаже флексибилност

Амбасадор САД на Косову „збуњен“ критикама ЗСО: Били бисмо забринути ако Приштина не покаже флексибилност

Н1 Инфо 13.12.2023
Сједињене Америчке Државе поздрављају конструктивне повратне информације у вези са предложеним нацртом статута за Заједницу српских општина, међутим, помало сам збуњен толиком количином коментара и критика о овом напору… »
Амерички амбасадор на Косову о нацрту статута: Збуњен сам бројем критика

Амерички амбасадор на Косову о нацрту статута: Збуњен сам бројем критика

Данас 13.12.2023
Сједињене Америчке Државе поздрављају конструктивне повратне информације у вези са предложеним нацртом статута за Заједницу српских општина, међутим, помало сам збуњен толиком количином коментара и критика о овом напору… »

Вести дана »