Povezane vesti
Uzimaj poklone, meni je moj poklonio audi tt! Srpska influenserka se udala za milionera - rekla šta misli o predbračnom!
Mondo 13.12.2023
Milica Polskaja odgovarala na pitanja pratilaca. Milica Polskaja odgovarala na pitanja pratilaca Milica Polskaja, influenserka iz Srbije, koja je udata za milionera iz Kazahstana, na Instagramu svakodnevno pokazuje luskuz u kojem živi sa suprugom i… »
"Ma, samo uzimaj, a ako ljubav prestane..." Fatalna Srpkinja Milica koja je udata za milionera progovorila o predbračnom…
Kurir 13.12.2023
Milica Polskaja, influenserka iz Srbije, koja je udata za milionera iz Kazahstana, na Instagramu je odgovarala na pitanja pratilaca, te se između ostalog dotakla i predbračnog ugovora. "Verenik hoće predbračni, misli da ću mu uzeti nasledstvo", glasilo… »
Vesti dana »

"Postavili ste mi isto pitanje i prošli put..." Milojević na konferenciji objasnio poraz od Porta u poslednjim minutima
Kurir pre 15 minutajoš 5 povezanih

Poginule četiri osobe, automobilom sleteli u more: Tragedija na hrvatskom primorju: Ronioci izvukli dva ženska i dva muška tela
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Kenedi kinuo za vreme trampove konferencije: Bog te blagoslovio, Bobi! Nadam se da nisam upravo dobio kovid! (video)
Kurir pre 0 minutajoš 1 povezana