Povezane vesti
Mi - glas naroda: Ova vlast je potpisala sporazum o granici između KiM i Srbije! To i jeste izdaja! (video)
Pravda 13.12.2023
Predstavnici liste Mi - glas naroda su održali predizborni skup u Novom Sadu. Politikolog Aleksandar Pavić je na skupu rekao da je prošlo 11 godina od prvih demonstracija koje su organizovane protiv sadašnjih vlasti, odnosno koalicije SNS-SPS. '’Zašto… »
Mi - glas naroda: Ova vlast je potpisala sporazum o granici između KiM i Srbije! To i jeste izdaja! (video)
Pravda 13.12.2023
Predstavnici liste Mi - glas naroda su održali predizborni skup u Novom Sadu. Politikolog Aleksandar Pavić je na skupu rekao da je prošlo 11 godina od prvih demonstracija koje su organizovane protiv sadašnjih vlasti, odnosno koalicije SNS-SPS. '’Zašto… »
Vesti dana »
Dolar slabi zbog Grenlanda i novih Trumpovih carinskih pretnji EU
Bloomberg Adria pre 12 minutajoš 34 povezane
Đurić uputio saučešće narodu Španije i porodicama poginulih u železničkoj nesreći
RTV pre 7 minutajoš 46 povezanih
Bogojavljenje: Vernici se danas ovako pozdravljaju, a evo šta treba uraditi za zdravlje i sreću
Nova pre 17 minutajoš 25 povezanih
Patrole i radari: Šta se danas dešava u saobraćaju u Sremskoj Mitrovici i okolini
Ozon pre 17 minutajoš 22 povezane
Ništa od iznenađenja! Teniser iz Srbije eliminisan od bivšeg osvajača Australijan opena
Večernje novosti pre 27 minutajoš 68 povezanih