Povezane vesti
Mi - glas naroda: Ova vlast je potpisala sporazum o granici između KiM i Srbije! To i jeste izdaja! (video)
Pravda 13.12.2023
Predstavnici liste Mi - glas naroda su održali predizborni skup u Novom Sadu. Politikolog Aleksandar Pavić je na skupu rekao da je prošlo 11 godina od prvih demonstracija koje su organizovane protiv sadašnjih vlasti, odnosno koalicije SNS-SPS… »
Mi - glas naroda: Ova vlast je potpisala sporazum o granici između KiM i Srbije! To i jeste izdaja! (video)
Pravda 13.12.2023
Predstavnici liste Mi - glas naroda su održali predizborni skup u Novom Sadu. Politikolog Aleksandar Pavić je na skupu rekao da je prošlo 11 godina od prvih demonstracija koje su organizovane protiv sadašnjih vlasti, odnosno koalicije SNS-SPS… »
Vesti dana »

Završena sednica Skupštine Srbije bez opozicije, EU zabrinuta zbog nasilja
BBC News pre 4 satijoš 1 povezana

Ekspertska grupa Univerziteta u Beogradu: Nije objavljena kompletna dokumentacija u vezi sa rekonstrukcijom nadstrešnice
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Duraković o potpisivanju ukaza: Dodik večeras izveo državni udar, de fakto otcepio entitet Republika Srpska
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Tramp pauzirao uvođenje carina na robu iz Meksika i Kanade koju koristi automobilska industrija SAD
Danas pre 6 satijoš 2 povezane