Povezane vesti
Mi - glas naroda: Ova vlast je potpisala sporazum o granici između KiM i Srbije! To i jeste izdaja! (video)
Pravda 13.12.2023
Predstavnici liste Mi - glas naroda su održali predizborni skup u Novom Sadu. Politikolog Aleksandar Pavić je na skupu rekao da je prošlo 11 godina od prvih demonstracija koje su organizovane protiv sadašnjih vlasti, odnosno koalicije SNS-SPS. '’Zašto… »
Mi - glas naroda: Ova vlast je potpisala sporazum o granici između KiM i Srbije! To i jeste izdaja! (video)
Pravda 13.12.2023
Predstavnici liste Mi - glas naroda su održali predizborni skup u Novom Sadu. Politikolog Aleksandar Pavić je na skupu rekao da je prošlo 11 godina od prvih demonstracija koje su organizovane protiv sadašnjih vlasti, odnosno koalicije SNS-SPS. '’Zašto… »
Vesti dana »

Danas: Načelnik PU u Novom Sadu direktno komandovao intervencijom policije ispred DIF-a
Nedeljnik pre 3 satajoš 31 povezana

Vučić: Spremam još jedno veliko iznenađenje za građane Srbije
Sputnik pre 56 minutajoš 56 povezanih

Uprava PMF-a u Novom Sadu osudila primenu hemijskih sredstava i fizičko nasilje policije
N1 Info pre 3 satajoš 45 povezanih

Dejan Vuk Stanković dokrajčio prosvetu: "Nastavnici žive u strahu, a deci već predaju priučeni kadrovi"
Pravda pre 1 satjoš 28 povezanih

Moskva i Peking potpisali pravno obavezujući memorandom o gasovodu Snaga Sibira 2
Novi magazin pre 55 minutajoš 30 povezanih