Povezane vesti
"Bilo me je sramota kad sam došla u Srbiju" Ruskinja Anastasija se doselila u Beograd, pa otkrila šta ju je najviše…
Kurir 13.12.2023
Jedna mlada Ruskinja iz Sankt Peterburga, koja se nedavno preselila u Srbiju, tačnije Beograd, otkrila je šta je ono što ju je prijatno iznenadilo kod srpskog naroda i koje bi to navike vrlo rado usvojila od nas. Ruskinja Anastasija, koja je u Srbiju… »
Anastasija se preselila u Beograd iz Rusije pa ispričala svoje iskustvo: "Ja to obožavam, a kod vas nema. Za vas, vaša…
Blic 13.12.2023
Jedna mlada Ruskinja iz Sankt Peterburga koja se nedavno preselila u Srbiju, tačnije Beograd priznala je šta je ono što ju je prijatno iznenadilo kod srpskog naroda i koje bi to navike vrlo rado usvojila od nas. Ruskinja Anastasija, koja je u Srbiju… »
Vesti dana »
Završen skup podrške Relji Stanojeviću: „Cilj je izvršiti pritisak na nadležne“
N1 Info pre 5 satijoš 15 povezanih
Tužilaštvo u Novom Sadu saslušalo više od 60 ljudi nakon nesreće na Železničkoj stanici
Slobodna Evropa pre 27 minutajoš 31 povezana
Poznati ruski kuvar pronađen mrtav u Beogradu: Kritikovao Putina, ukinuta mu emisija koju je radio 11 godina
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih
Tabaković: Zakon o ograničenju kamata ide u Skupštinu posle izjašnjavanja o novom budžetu
Biznis.rs pre 2 satajoš 25 povezanih