Повезане вести

"Никад нам није била потребна већа одговорност" Јака порука Вучића из препуног Спенса: Оно што се збива за 4 дана није шала…

"Никад нам није била потребна већа одговорност" Јака порука Вучића из препуног Спенса: Оно што се збива за 4 дана није шала…

Курир 13.12.2023
Предизборни скуп листе „ Александар Вучић - Србија не сме да стане“ одржан је данас у Новом Саду. Предизборни скуп је одржан у ЈП Спортски и пословни центар Војводина. Вучић: Тражим од вас убедљиву победу зато што је то добро и… »
Вучић: Очекују нас велики притисци и проблеми, потребна снажна држава и једна политика

Вучић: Очекују нас велики притисци и проблеми, потребна снажна држава и једна политика

Политика 13.12.2023
НОВИ САД - Председник Србије и члан СНС Александар Вучић изјавио је данас, на предизборном скупу напредњака у Новом Саду, да нас очекују велики притисци и проблеми, јер чувамо КиМ у саставу Србије, због чега нам је потребна… »
Вучић примио Орден првог степена Словачке Евангеличке цркве

Политика 13.12.2023
НОВИ САД – Председник Србије Александар Вучић примио је данас Орден првог степена Словачке Евангеличке цркве а.в. за изузетне досадашње заслуге и подршку словачкој цркви и народу. Орден је председику уручио бискуп Словачке… »
"Ја сам Александар, не брините": Вучић на предизборном скупу СНС у Новом Саду: Биће много притисака, зато нам је потребна…

"Ја сам Александар, не брините": Вучић на предизборном скупу СНС у Новом Саду: Биће много притисака, зато нам је потребна…

Блиц 13.12.2023
Сад смо пролазили Милош и ја, пошто сам пре тога био у словачкој Евангелистичкој цркви, каже једна жена "ено га двојник" пошто сам га видела на телевизији. Није двојник, ја сам Александар Вучић да не бринете, поручио је Вучић на… »
Вучић говорио пред пуним спенсом: Скуп листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" (фото/видео)

Вучић говорио пред пуним спенсом: Скуп листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" (фото/видео)

Вечерње новости 13.12.2023
ПРЕДИЗБОРНИ митинг листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" одржан је данас у Новом Саду. Фото Новости Председник Србије се прво нашалио и рекао да он говори на скупу, а не његов двојник. Биће притисака око Косова и… »
Вучићу у Новом Саду додељен највиши орден Словачке евангеличке цркве

Вучићу у Новом Саду додељен највиши орден Словачке евангеличке цркве

Данас 13.12.2023
ловачка евангеличка црква аугзбуршке вероисповести доделила је данас златни ;Орден првог степена председнику Србије Александру Вучићу за „изузетне заслуге и подршку“ тој верској организацији и словачкој заједници у Србији. Орден… »

Еуроневс 13.12.2023
Председник Србије Александар Вучић примио је данас Орден првог степена Словачке Евангеличке цркве а.в. за изузетне досадашње заслуге и подршку словачкој цркви и народу. Орден је председику уручио бискуп Словачке Евангеличке… »

Вести дана »