Povezane vesti
"Nikad nam nije bila potrebna veća odgovornost" Jaka poruka Vučića iz prepunog Spensa: Ono što se zbiva za 4 dana nije…
Kurir 13.12.2023
Predizborni skup liste „ Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ održan je danas u Novom Sadu. Predizborni skup je održan u JP Sportski i poslovni centar Vojvodina. Vučić: Tražim od vas ubedljivu pobedu zato što je to dobro i važno za… »
Vučić: Očekuju nas veliki pritisci i problemi, potrebna snažna država i jedna politika
Politika 13.12.2023
NOVI SAD - Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas, na predizbornom skupu naprednjaka u Novom Sadu, da nas očekuju veliki pritisci i problemi, jer čuvamo KiM u sastavu Srbije, zbog čega nam je potrebna snažna država i… »
Vučić primio Orden prvog stepena Slovačke Evangeličke crkve
Politika 13.12.2023
NOVI SAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas Orden prvog stepena Slovačke Evangeličke crkve a.v. za izuzetne dosadašnje zasluge i podršku slovačkoj crkvi i narodu. Orden je predsediku uručio biskup Slovačke Evangeličke crkve u… »
"Za mene je velika čast": Vučić primio orden prvog stepena Slovačke Evangelističke crkve: Orden pripada svim građanima…
Blic 13.12.2023
- Za mene je velika čast i s ushićenjem prihvatam najveću nagradu koja Slovačka Evangelistička crkva dodeljuje. Orden pripada svim građanima naše zemlje koji dobro razumeju potrebu da živimo zajedno, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u… »
"Ja sam Aleksandar, ne brinite": Vučić na predizbornom skupu SNS u Novom Sadu: Biće mnogo pritisaka, zato nam je potrebna…
Blic 13.12.2023
Sad smo prolazili Miloš i ja, pošto sam pre toga bio u slovačkoj Evangelističkoj crkvi, kaže jedna žena "eno ga dvojnik" pošto sam ga videla na televiziji. Nije dvojnik, ja sam Aleksandar Vučić da ne brinete, poručio je Vučić na predizbornom… »
Vučić govorio pred punim spensom: Skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" (foto/video)
Večernje novosti 13.12.2023
PREDIZBORNI miting liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" održan je danas u Novom Sadu. Foto Novosti Predsednik Srbije se prvo našalio i rekao da on govori na skupu, a ne njegov dvojnik. Biće pritisaka oko Kosova i Metohije i uvođenja… »
Vučiću u Novom Sadu dodeljen najviši orden Slovačke evangeličke crkve
Danas 13.12.2023
lovačka evangelička crkva augzburške veroispovesti dodelila je danas zlatni ;Orden prvog stepena predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za „izuzetne zasluge i podršku“ toj verskoj organizaciji i slovačkoj zajednici u Srbiji. Orden Vučiću… »
Vučić primio Orden prvog stepena Slovačke Evangeličke crkve
Euronews 13.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas Orden prvog stepena Slovačke Evangeličke crkve a.v. za izuzetne dosadašnje zasluge i podršku slovačkoj crkvi i narodu. Orden je predsediku uručio biskup Slovačke Evangeličke crkve u Srbiji… »
Vesti dana »
Najtužnija škola u Srbiji! Učenici Tekstilne škole u Leskovcu se opraštaju od ubijenog tinejdžera (foto/video)
Blic pre 4 satijoš 31 povezana
Tužilaštvo u Kikindi za Insajder: U eksploziji u fabrici u Čoki teže povređene tri osobe
Insajder pre 4 satijoš 23 povezane