Povezane vesti
Imamo za hleb i jogurt: Goca Tržan o finansijama u braku - Raša čuva novac
Story 13.12.2023
Pevačica važi za osobu koja na brojne teme govori otvoreno i bez ustezanja. Za nju tabu ne postoji pa je iskrena i kada se radi o strahovima vezanim za starenje, muško-ženskim odnosima, Goca Tržan o finansijama govori iskreno. – Rasla sam u porodici gde… »
Goca Tržan "okrivila" rašu za manjak para: Imamo tri firme, ali on troši kao da je žena, ja iz babe...
Kurir 13.12.2023
Pevačica Goca Tržan priznala je da nije od onih osoba koje umeju da raspolažu novcem i da često troši bespotrebno, ali da je u tome gori njen partner Raša Novaković, koji troši kao prava žena. - Rasla sam u porodici gde nije bilo podele, moja mama je… »
Uvek imamo za hleb i jogurt, nama je dovoljno! Goca Tržan otkrila da sav novac ide u Rašine ruke - Troši kao prava žena!
Mondo 13.12.2023
Goca Tržan priznala je da ne ume da raspolaže novcem i da često troši bespotrebno, ali da je u tome gori njen suprug Raša Novaković. Goca Tržan priznala je da ne ume da raspolaže novcem i da često troši bespotrebno, ali da je u tome gori njen suprug Raša… »
Vesti dana »

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: najtopliji dan u godini praćen promenom vremena
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 34 povezane

Politika onlajn otkriva detalje napada na srpske turiste kod Soluna
Politika pre 20 minutajoš 21 povezana

"Sve je proteklo mirno, bez ijednog incidenta": Dačić: "u 49 mesta okupilo se 33.000 ljudi, najviše u Pančevu"
Blic pre 20 minutajoš 20 povezanih

Izraelska vojska započela ofanzivu na grad Gazu i mobilizovala rezerviste
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 18 povezanih

Prvi put u istoriji: U Moskvi se 25. septembra održava „Nuklearni samit“
Sputnik pre 55 minutajoš 19 povezanih