Повезане вести

Имамо за хлеб и јогурт: Гоца Тржан о финансијама у браку - Раша чува новац

Имамо за хлеб и јогурт: Гоца Тржан о финансијама у браку - Раша чува новац

Стори 13.12.2023
Певачица важи за особу која на бројне теме говори отворено и без устезања. За њу табу не постоји па је искрена и када се ради о страховима везаним за старење, мушко-женским односима, Гоца Тржан о финансијама говори искрено. –… »
Увек имамо за хлеб и јогурт, нама је довољно! Гоца Тржан открила да сав новац иде у Рашине руке - Троши као права жена!

Увек имамо за хлеб и јогурт, нама је довољно! Гоца Тржан открила да сав новац иде у Рашине руке - Троши као права жена!

Мондо 13.12.2023
Гоца Тржан признала је да не уме да располаже новцем и да често троши беспотребно, али да је у томе гори њен супруг Раша Новаковић. Гоца Тржан признала је да не уме да располаже новцем и да често троши беспотребно, али да је у… »
Гоца Тржан "окривила" рашу за мањак пара: Имамо три фирме, али он троши као да је жена, ја из бабе...

Гоца Тржан "окривила" рашу за мањак пара: Имамо три фирме, али он троши као да је жена, ја из бабе...

Курир 13.12.2023
Певачица Гоца Тржан признала је да није од оних особа које умеју да располажу новцем и да често троши беспотребно, али да је у томе гори њен партнер Раша Новаковић, који троши као права жена. - Расла сам у породици где није било… »

Вести дана »