Povezane vesti
Imamo za hleb i jogurt: Goca Tržan o finansijama u braku - Raša čuva novac
Story 13.12.2023
Pevačica važi za osobu koja na brojne teme govori otvoreno i bez ustezanja. Za nju tabu ne postoji pa je iskrena i kada se radi o strahovima vezanim za starenje, muško-ženskim odnosima, Goca Tržan o finansijama govori iskreno. – Rasla sam u… »
"Imamo tri firme, ali on troši pare kao žena": Goca Tržan otkrila da sav novac ide u Rašine ruke, pa priznala kako on sada…
Blic 13.12.2023
Pevačica Goca Tržan priznala je da nije od onih osoba koje umeju da raspolažu novcem i da često troši bespotrebno, ali da je u tome gori njen partner Raša Novaković, koji troši kao prava ž. - Rasla sam u porodici gde nije bilo podele, moja mama… »
Goca Tržan "okrivila" rašu za manjak para: Imamo tri firme, ali on troši kao da je žena, ja iz babe...
Kurir 13.12.2023
Pevačica Goca Tržan priznala je da nije od onih osoba koje umeju da raspolažu novcem i da često troši bespotrebno, ali da je u tome gori njen partner Raša Novaković, koji troši kao prava žena. - Rasla sam u porodici gde nije bilo podele, moja… »
Uvek imamo za hleb i jogurt, nama je dovoljno! Goca Tržan otkrila da sav novac ide u Rašine ruke - Troši kao prava žena!
Mondo 13.12.2023
Goca Tržan priznala je da ne ume da raspolaže novcem i da često troši bespotrebno, ali da je u tome gori njen suprug Raša Novaković. Goca Tržan priznala je da ne ume da raspolaže novcem i da često troši bespotrebno, ali da je u tome gori njen… »
Vesti dana »
Srbin je najbolji na svetu! Brutalni Nikola Jokić sam razbio najtrofejniji NBA klub u poslednjoj deceniji
Večernje novosti pre 41 minutajoš 19 povezanih
Aktivista Bagarić u pritvoru nakon hapšenja u Novom Sadu: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“
Novi magazin pre 1 satjoš 9 povezanih
Rhmz najavio sneg u celoj Srbiji: Evo kada će se zabeleti, padaće i u nižim predelima
Mondo pre 16 minutajoš 10 povezanih
Roditelji beba zakopanih u Hrvatskoj članovi sekte: "Hoda po selu u crnoj haljini, smrt dece smatraju Božjom voljom"
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih