Povezane vesti
Milan Mumin frontmen sastava "Love Hunters": Sama činjenica da sam do gaća mokar već na drugoj pesmi, dovoljno govori o mom…
Blic 13.12.2023
Svaki, apsolutno svaki koncert mi je uvek bio važan, samim tim što nikad ne znaš koji će ti biti uspešan, a koji će biti, zbog drugih faktora, onako, niš’ posebno. Sama činjenica da sam do gaća mokar već na drugoj pesmi, dovoljno govori o mom davanju na… »
Pejaković se odavno čudno ponaša: Milan Mumin o slučaju Kolje i grobovlasnika
Nova 13.12.2023
Kolja Pejaković se, bar po meni, odavno čudno ponaša. Znam ga površno, bili smo zajedno na nekoliko svirki, cenim ga kao dobrog gitaristu, a njegov glumački rad baš i nisam pratio Nakon osam godina izdavačke pauze grupa Love Hunters objavljuje novi, osmi… »
Vesti dana »

Globalne cene nafte porasle su za pet odsto nakon što je Tramp uveo sankcije ruskim naftnim kompanijama
Forbes pre 36 minutajoš 37 povezanih

Tramp otkazao sastanak sa Putinom, SAD uvele sankcije Rosnjeftu i Lukoilu, EU cilja energetiku, banke i kriptovalute
NIN pre 30 minutajoš 95 povezanih

Zoran Đajić uoči godišnjice tragedije u Novom Sadu: „Bilo je i pretnji, neke su bile i ozbiljne. Da nisam to uradio, ne bih mogao da živim sam sa sobom“
Nova pre 52 minutajoš 22 povezane

Posle letnjeg dana sledi pad temperature: RHMZ najavljuje pljuskove, kada ih možemo očekivati
Euronews pre 31 minutajoš 33 povezane