Povezane vesti
Milan Mumin frontmen sastava "Love Hunters": Sama činjenica da sam do gaća mokar već na drugoj pesmi, dovoljno govori o mom…
Blic 13.12.2023
Svaki, apsolutno svaki koncert mi je uvek bio važan, samim tim što nikad ne znaš koji će ti biti uspešan, a koji će biti, zbog drugih faktora, onako, niš’ posebno. Sama činjenica da sam do gaća mokar već na drugoj pesmi, dovoljno govori o mom davanju na… »
Pejaković se odavno čudno ponaša: Milan Mumin o slučaju Kolje i grobovlasnika
Nova 13.12.2023
Kolja Pejaković se, bar po meni, odavno čudno ponaša. Znam ga površno, bili smo zajedno na nekoliko svirki, cenim ga kao dobrog gitaristu, a njegov glumački rad baš i nisam pratio Nakon osam godina izdavačke pauze grupa Love Hunters objavljuje novi, osmi… »
Vesti dana »

Dugo toplo leto tek stiže: Temperature će ići do 45 stepeni, meteorolozi izneli prognozu do kada će vrućine trajati
NIN pre 17 minutajoš 30 povezanih

Otkriven plan Zelenskog i Evrope, Tramp će morati da prihvati: Uspotaviće se zajednička "crvena linija"
Mondo pre 47 minutajoš 31 povezana

Hitna sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija zbog izraelskog plana o okupaciji Gaze
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih

Oprez: Pojačan saobraćaj na putevima u Srbiji ka granicama sa Hrvatskom, Mađarskom i Severnom Makedonijom
Telegraf pre 2 satajoš 8 povezanih