Повезане вести

"Данас сам луда, хоћу да убијем неког": Језиве речи девојчице из Француске која је понела нож у школу како би избола наставника…

"Данас сам луда, хоћу да убијем неког": Језиве речи девојчице из Француске која је понела нож у школу како би избола наставника…

Блиц 14.12.2023
Девојчица (12) која је јуче ножем покушала да убије наставницу енглеског у једној школи у Рену, претходно је пред друговима из разреда претила да ће да направи хаос. "Данас сам луда. Хоћу да убијем неког, све ђаке којима се не… »
"Хоћу неког да убијем данас": Језиве речи ученице 5. разреда која је кренула на наставницу ножем

"Хоћу неког да убијем данас": Језиве речи ученице 5. разреда која је кренула на наставницу ножем

Телеграф 14.12.2023
Особље школе савладало је девојчицу, а хитна помоћ ју је у пратњи полиције превезла у болницу у Рену. Девојчица (12) која је јуче ножем покушала да убије наставницу енглеског у једној школи у Рену, претходно је пред друговима… »
Девојчица (12) донела нож у школу и насрнула на наставника са намером да га убије: Ужас у Француској

Девојчица (12) донела нож у школу и насрнула на наставника са намером да га убије: Ужас у Француској

Телеграф 14.12.2023
Девојчица рођена 2011. године дошла је на час наоружана огромним ножем са јасном намером да убије наставника енглеског језика, рекао је тужилац. Девојчица (12) донела је у среду нож у школу и претила је да ће да убије наставника… »

Вести дана »