Povezane vesti

Praznična euforija stigla u prestonicu: Vozač autobusa jednim potezom oduševio sve (foto)

Praznična euforija stigla u prestonicu: Vozač autobusa jednim potezom oduševio sve (foto)

Večernje novosti 14.12.2023
VOZAČ gradskog autobusa na liniji 25 u Beogradu jednim gestom oduševio je sve. Foto N. Skenderija Naime, on je odlučio da ulepša ove prazniče dane svojim sugrađanima, te je obukao odelo Deda Mraza. Na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavile su se… »
Vozač autobusa 25 oduševio beograđane Praznična euforija stigla u prestonicu (foto)

Vozač autobusa 25 oduševio beograđane Praznična euforija stigla u prestonicu (foto)

Alo 14.12.2023
Vozač je obukao odelo Deda Mraza. Vozač gradskog autobusa na liniji 25 u Beogradu, jednim gestom oduševio je sve. Naime, on je odlučio da ulepša ove prazniče dane svojim sugrađanima te je obukao odelo Deda Mraza. Na Instagram stranici moj_beo_grad_… »
Zbog vozača svi gledaju u ovaj gradski bus: Jednim potezom oduševio putnike! (foto)

Zbog vozača svi gledaju u ovaj gradski bus: Jednim potezom oduševio putnike! (foto)

Kurir 14.12.2023
Jedan od vozača autobusa javnog gradskog prevoza na liniji 25 koji saobraća od Karaburme 2 do Kumodraža 2 obukao je odelo Deda Mraza i oduševio mnoge Beograđane! Naime, na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavile su se fotografije ovog vozača, a… »

Vesti dana »