Повезане вести
"Рекли су ми да имам две опције, да трећа не постоји": Супруга глумца открила детаље порођаја: "По глави су ми се врзмале…
Блиц 14.12.2023
ГлумаЦ Мирај Грбић, најпознатији као Чомбе из хит серије "Луд, збуњен, нормалан" и његова супруга Марија Омаљев добили су друго дете, а наследнику су дали баш необично име. Марија се огласила на свом Фејсбук налогу и том… »
Легендарни Чомбе из серије „Луд, збуњен, нормалан“ добио друго дете са колегиницом: Баш као и за ћерку, и за сина су одабрали…
Нова 14.12.2023
Глумац Мирај Грбић домаћој публици је најпознатији као Чомбе из хит серије "Луд, збуњен, нормалан", а већ годинама је у браку са колегиницом Маријом Омаљев, која је такође глумила у овом остварењу. Њих двоје живе у Лос… »
Глумац после ћерке Били добио сина Дао му баш необично име које значи темпераментан
Блиц 14.12.2023
Глумачки и брачни пар Мирај Грбић и Марија Омаљев добили су друго дете, а наследнику су дали баш необично име. Након кћерке Били, популарни Чомбе из серије “Луд, збуњен, нормалан” и његова супруга добили су сина. Његово име… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић представила три приоритета за 2026. годину: Прекид санкција НИС-у на првом месту
Телеграф пре 29 минутајош 19 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 2 сатајош 9 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 2 сатајош 3 повезане
„Пазите на Вучићеву нову надреалну идеју“: Јутарњи лист о састанку председника Србије са фон дер Лајен
Данас пре 2 сатајош 20 повезаних