Повезане вести

"Рекли су ми да имам две опције, да трећа не постоји": Супруга глумца открила детаље порођаја: "По глави су ми се врзмале…

"Рекли су ми да имам две опције, да трећа не постоји": Супруга глумца открила детаље порођаја: "По глави су ми се врзмале…

Блиц 14.12.2023
ГлумаЦ Мирај Грбић, најпознатији као Чомбе из хит серије "Луд, збуњен, нормалан" и његова супруга Марија Омаљев добили су друго дете, а наследнику су дали баш необично име. Марија се огласила на свом Фејсбук налогу и том… »
Легендарни Чомбе из серије „Луд, збуњен, нормалан“ добио друго дете са колегиницом: Баш као и за ћерку, и за сина су одабрали…

Легендарни Чомбе из серије „Луд, збуњен, нормалан“ добио друго дете са колегиницом: Баш као и за ћерку, и за сина су одабрали…

Нова 14.12.2023
Глумац Мирај Грбић домаћој публици је најпознатији као Чомбе из хит серије "Луд, збуњен, нормалан", а већ годинама је у браку са колегиницом Маријом Омаљев, која је такође глумила у овом остварењу. Њих двоје живе у Лос… »
Глумац после ћерке Били добио сина Дао му баш необично име које значи темпераментан

Глумац после ћерке Били добио сина Дао му баш необично име које значи темпераментан

Блиц 14.12.2023
Глумачки и брачни пар Мирај Грбић и Марија Омаљев добили су друго дете, а наследнику су дали баш необично име. Након кћерке Били, популарни Чомбе из серије “Луд, збуњен, нормалан” и његова супруга добили су сина. Његово име… »

Вести дана »