Povezane vesti
Boško Obradović: Došlo je vreme da se mi pitamo i odlučujemo u našoj državi
Beta 14.12.2023
Predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović je s velike završne konvencije Nacionalnog okupljanja u Beogradu poručio da je "došlo vreme da se mi pitamo i odlučujemo u našoj državi, a ne neko strane i da je Srbija na prvom mestu, a ne Evropska… »
Boško Obradović: Došlo je vreme da se mi pitamo i odlučujemo u našoj državi
Radio sto plus 14.12.2023
“Sve što je strano, ide u drugi plan, a u prvi plan idu domaći privrednik, domaća proizvodnja, zamena uvoza domaćom proizvodnjom, domaća poljoprivreda i zaštita naše životne sredine, koja je ugrožena”, istakao je predsednik Dveri. Dveri na nedeljne… »
Vesti dana »
Tramp preti uvođenjem ozbiljnih carina Evropi, ako bi Kanada postala pridružena članica EU
N1 Info pre 1 satjoš 37 povezanih
Izborni presek: Studenti u kampanji na biciklima, ko je iz Nestorovićeve stranke išao kod brata predsednika
BBC News pre 24 minutajoš 16 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 17. septembar: Danas sunčano, temperatura do 32 stepena
Serbian News Media pre 3 satajoš 27 povezanih
Konačno usvojen "Grejemov zakon", najveći udar Amerike na Rusiju! Posle skoro godinu i po dana potvrdili ga kongresmeni, čeka se Trampov potpis na sankcije
Kurir pre 44 minutajoš 17 povezanih
Inter iz Majamija osvojio Kup šampiona: Mesi postigao 100. gol za tim sa Floride
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 16 povezanih