Povezane vesti

Putina zbunio njegov dvojnik kojeg je generisala VI

Putina zbunio njegov dvojnik kojeg je generisala VI

RTS 14.12.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin nakratko je ostao bez reči kada se tokom konferencije za medije, suočio sa sagovornikom koji izgleda i zvuči isto kao on – verzijom Putina koju je generisala veštačka inteligencija. Tokom godišnje konferencije za… »
Putin oči u oči sa svojim dvojnikom! Odmah mu zapretio - "Samo jedna osoba može da govori kao ja i da koristi moj glas"

Putin oči u oči sa svojim dvojnikom! Odmah mu zapretio - "Samo jedna osoba može da govori kao ja i da koristi moj glas"

Mondo 14.12.2023
Putin se suočio sa svojim dvojnikom kojeg je stvorila veštačka inteligencija. Putin se suočio sa svojim dvojnikom kojeg je stvorila veštačka inteligencija. Ruski predsednik Vladimir Putin suočio se sa dvojnikom kojeg je stvorila veštačka… »
"Vladimire Vladimiroviču, da te pitam" Putin uživo razgovarao sa dvojnikom (video)

"Vladimire Vladimiroviču, da te pitam" Putin uživo razgovarao sa dvojnikom (video)

Kurir 14.12.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin nakratko je ostao bez reči kada se danas suočio sa svojim dvojnikom kojeg je generisala veštačka inteligencija. Dvojnik je iskoristio priliku da postavi pitanje Putinu o veštačkoj inteligenciji tokom tradicionalne… »
Putinu se na konferenciji u Moskvi obratio dvojnik, on mu odgovorio (VIDEO)

Putinu se na konferenciji u Moskvi obratio dvojnik, on mu odgovorio (VIDEO)

Danas 14.12.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin danas je u okviru godišnjeg događaja „direktna linija sa Vladimirom Putinom“ odgovarao i na brojna pristigla pitanja novinara, građana… Među njima bilo je i pitanje koje je uputio virtuelni dvojnik, piše RIA… »
Dva Putina na godišnjoj konferenciji: Predsednik Rusije razgovarao sa svojim "AI dvojnikom"

Dva Putina na godišnjoj konferenciji: Predsednik Rusije razgovarao sa svojim "AI dvojnikom"

Telegraf 14.12.2023
Putin je rekao da je ovo njegov AI "prvi blizanac" Predsednik Rusije Vladimir Putin je tokom svoje godišnje konferencije razgovarao sa svojim "dvojnikom". Naime, tokom konferencije emitovan je video u kojem je AI generisani Vladimir Putin postavio pravom… »

Vesti dana »