Povezane vesti
Aida Ćorović pravosnažno osuđena zbog gađanja murala Ratka Mladića jajima (foto)
Blic 14.12.2023
Prekršajni apelacioni sud doneo je pravosnažnu presudu po kojoj aktivistkinja za ljudska prava Aida Ćorović mora da plati 100.000 dinara zbog gađanja jajima zid i psovanja policajaca. U presudi je navedeno da je prekršila Zakon o javnom redu i miru… »
Aida Ćorović pravosnažno osuđena: Spremna sam da idem u zatvor
Vreme 14.12.2023
Društvo "Ja nisam gađala zgradu, zna se tačno šta sam gađala. Ova vlast i ovo pravosuđe može samo da se stidi, a ja mogu uzdignute glave da idem u zatvor”, kaže za “Vreme” Aida Ćorović. Prekršajni apelacioni sud doneo je pravosnažnu… »
Aktivistkinja Aida Ćorović pravosnažno osuđena zbog gađanja jajima murala Ratku Mladiću
Slobodna Evropa 14.12.2023
Mirovna aktivistkinja Aida Ćorović dobila je pravosnažnu presudu Prekršajnog apelacionog suda po kojoj je kriva za remećenje javnog reda i mira, kada je u novembru 2021. gađala jajima grafit osuđenika za ratne zločine Ratka Mladića, potvrdila je… »
Danas: Aida Ćorović pravosnažno osuđena zbog gađanja murala Ratka Mladića jajima
Radio sto plus 14.12.2023
U presudi je navedeno da je Ćorović prekršila Zakon o javnom redu i miru, ali se, kako je preneo portal Danas, nigde ne navodi da je gađala mural s likom nekadašnjeg komandanta Vojske Republike i osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića, već da je… »
Aida Ćorović pravosnažno osuđena zbog gađanja murala Ratku Mladiću jajima
N1 Info 14.12.2023
Prekršajni apelacioni sud doneo je pravosnažnu presudu po kojoj aktivistkinja za ljudska prava Aida Ćorović mora da plati 100.000 dinara zbog gađanja jajima zid i psovanja policajaca U presudi je navedeno da je prekršila Zakon o javnom redu i miru… »
Aida Ćorović pravosnažno osuđena zbog gađanja murala Ratku Mladiću
Radio 021 14.12.2023
Prekršajni apelacioni sud doneo je pravosnažnu presudu po kojoj aktivistkinja za ljudska prava Aida Ćorović mora da plati 100.000 dinara zbog gađanja jajima zid i psovanja policajaca. U presudi je navedeno da je prekršila Zakon o javnom redu i miru… »
Aida Ćorović pravosnažno osuđena zbog gađanja murala Ratka Mladića jajima
Nova 14.12.2023
Prekršajni apelacioni sud doneo je pravosnažnu presudu po kojoj aktivistkinja za ljudska prava Aida Ćorović mora da plati 100.000 dinara zbog gađanja jajima zid i psovanja policajaca U presudi je navedeno da je prekršila Zakon o javnom redu i miru… »
Aida Ćorović pravosnažno osuđena zbog gađanja murala Ratka Mladića jajima
Danas 14.12.2023
Vesti dana »
Vučić i Mali doneli pljeskavice radnicima treće smene na gradilištu EXPO (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu je bezbedan za saobraćaj
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 12 satijoš 1 povezana