Povezane vesti

Posle pakla sa bivšim konačno srećna: Ko je misteriozni muškarac za koga se udaje Slavica Ćukteraš (FOTO)

Posle pakla sa bivšim konačno srećna: Ko je misteriozni muškarac za koga se udaje Slavica Ćukteraš (FOTO)

Story 14.12.2023
Nakon što je sa bivšim mužem Vladom Avramovim prošla veoma stresan period, prijavila ga za nasilje i borila se za svoj mir, pevačica Slavica Ćukteraš konačno je srećna. U njenom životu već neko vreme je di-džej Vladimir Aćić, a sada je prvi… »
„Biće to intimna svadba“: Slavica Ćukteraš progovorila o udaji

„Biće to intimna svadba“: Slavica Ćukteraš progovorila o udaji

Nova 14.12.2023
Slavica Ćukteraš uživa u ljubavi. Popularna pevačica je već neko vreme u vezi sa di džejem Vladimirom Aćićem. Iako čuva svoju privatnost daleko od očiju javnosti, sada je progovorila o odnosu sa svojim partnerom. Na pitanje da li bi ponovo… »
"Biće to intimna svadba": Slavica Ćukteraš progovorila u udaji, a onda se dotakla odnosa ćerke i dečka

"Biće to intimna svadba": Slavica Ćukteraš progovorila u udaji, a onda se dotakla odnosa ćerke i dečka

Blic 14.12.2023
Pevačica Slavica Ćukteraš, već neko vreme je u vezi sa di džejem Vladimirom Aćićem, a sada je progovorila o udaji. Pevačica Slavica Ćukteraš izbegavala je jedno vreme da se pojavljuje u medijima, ali ekipi emisije “Blic dan” nije uspela da… »
Biće to intimna svadba! Slavica Ćukteraš procvetala pored novog dečka, a sada progovorila o udaji: Evo kakav verenički…

Biće to intimna svadba! Slavica Ćukteraš procvetala pored novog dečka, a sada progovorila o udaji: Evo kakav verenički…

Kurir 14.12.2023
Pevačica Slavica Ćukteraš, već neko vreme je u vezi sa di džejem Vladimirom Aćićem, a sada je progovorila o udaji. Na pitanje da li bi ponovo izgovorila sudbonosno da, Slavica je odgovorila: - Vladimir i ja sa mojim detetom već živimo zajedno. Mi… »

Vesti dana »