Povezane vesti
Posle pakla sa bivšim konačno srećna: Ko je misteriozni muškarac za koga se udaje Slavica Ćukteraš (FOTO)
Story 14.12.2023
Nakon što je sa bivšim mužem Vladom Avramovim prošla veoma stresan period, prijavila ga za nasilje i borila se za svoj mir, pevačica Slavica Ćukteraš konačno je srećna. U njenom životu već neko vreme je di-džej Vladimir Aćić, a sada je prvi put javno… »
„Biće to intimna svadba“: Slavica Ćukteraš progovorila o udaji
Nova 14.12.2023
Slavica Ćukteraš uživa u ljubavi. Popularna pevačica je već neko vreme u vezi sa di džejem Vladimirom Aćićem. Iako čuva svoju privatnost daleko od očiju javnosti, sada je progovorila o odnosu sa svojim partnerom. Na pitanje da li bi ponovo izgovorila… »
"Biće to intimna svadba": Slavica Ćukteraš progovorila u udaji, a onda se dotakla odnosa ćerke i dečka
Blic 14.12.2023
Pevačica Slavica Ćukteraš, već neko vreme je u vezi sa di džejem Vladimirom Aćićem, a sada je progovorila o udaji. Pevačica Slavica Ćukteraš izbegavala je jedno vreme da se pojavljuje u medijima, ali ekipi emisije “Blic dan” nije uspela da odoli. Kako je… »
Biće to intimna svadba! Slavica Ćukteraš procvetala pored novog dečka, a sada progovorila o udaji: Evo kakav verenički prsten…
Kurir 14.12.2023
Pevačica Slavica Ćukteraš, već neko vreme je u vezi sa di džejem Vladimirom Aćićem, a sada je progovorila o udaji. Na pitanje da li bi ponovo izgovorila sudbonosno da, Slavica je odgovorila: - Vladimir i ja sa mojim detetom već živimo zajedno. Mi smo… »
Vesti dana »
Vučić posetio MB Namenska u Lučanima: Uložićemo 100 miliona evra u razvoj fabrike
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran upozorio Rumuniju da ne stavlja baze na raspolaganje Americi, Izrael ima plan za još najmanje tri nedelje rata
Insajder pre 10 minutajoš 38 povezanih
Ovo je muškarac koji je brutalno likvidiran u Čačku: Tupim predmetom mu je oduzet život, osumnjičeni u bekstvu
Telegraf pre 2 satajoš 33 povezane
Ko je Džesi Bakli, prva Irkinja sa Oskarom: Od odbijanja na prijemnim do najprestižnije nagrade
Danas pre 9 satijoš 65 povezanih