Povezane vesti
Majka me je kidnapovala! Aleks (17) koji je pronađen posle 6 godina otkrio šok detalje svog života
Kurir 14.12.2023
Nestali britanski dečak Aleks Beti rekao je francuskom vozaču kamiona koji ga je zatekao kako hoda sam izolovanim seoskim putem jezivu rečenicu: "Majka me je kidnapovala kada sam imao 12 godina." Zapanjujući detalji o sada 17-godišnjaku koji se… »
"Majka me kidnapovala kada sam imao 12 godina": Ovo je Aleks rekao svom spasiocu, 6 godina vodio se kao nestao
Telegraf 14.12.2023
"Živeo je sa majkom u duhovnoj zajednici, daleko od normalnog života. Aleks mi je rekao da mu je majka bila 'malo luda', ali ga nikada nije zatvarala. Mogao je da ode ako je hteo", rekao je dečakov spasilac. Nestali britanski dečak Aleks Beti rekao je… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 1 satjoš 16 povezanih

Otkazan meč Đoković - Korda: Srbin nije odigrao četvrfinale Majamija zbog novog teniskog pravila
Večernje novosti pre 1 satjoš 10 povezanih

U Parizu se sastaje ‘Koalicija voljnih’ o miru i sigurnosti u Ukrajini
Al Jazeera pre 40 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

U narednih 48 sati može doći do izlivanja reka: Rhmz izdao upozorenje, u ovim delovima zemlje najkritičnije
Mondo pre 27 minutajoš 7 povezanih