Povezane vesti

Sferopulos o pojačanjima, pobedi protiv Albe, Hangi, navijačima…

Sferopulos o pojačanjima, pobedi protiv Albe, Hangi, navijačima…

Sportski žurnal 14.12.2023
“Zaslužena pobeda 100 odsto, kontrolisali smo utakmicu”. Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je posle pobede nad Albom (85:71) da je trijumf bio 100 odsto zaslužen. - Počeli smo utakmicu odlično, kontrolisali od početka tok… »
Sferopulos najavio pojačanja: Ako nađemo pravog igrača - dovešćemo ga!

Sferopulos najavio pojačanja: Ako nađemo pravog igrača - dovešćemo ga!

Kurir 14.12.2023
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Albu u utakmici 14. kola Evrolige rezultatom 85:71 Trener crveno-belih Janis Sferopulos izneo je svoje impresije posle meča. "Mislim da smo na početku bili koncentrisani, plan je bio da kontrolišemo ritam od samog… »
Kako su čitaoci kurira videli pobedu Zvezde: Grobari više od Delija "zainteresovani" za utakmicu crveno-belih!

Kako su čitaoci kurira videli pobedu Zvezde: Grobari više od Delija "zainteresovani" za utakmicu crveno-belih!

Kurir 14.12.2023
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Albu u utakmici 14. kola Evrolige rezultatom 85:71. Zvezda je zabeležila očekivanu pobedu i vratila se na pobednički kolosek u eltnom takmičenju. Kako su čitaoci portala Kurir videli meč u Vitoriji možete… »
Sferopulos otkrio - Hoće li Hanga biti spreman za Real i dovodi li Zvezda pojačanja?

Sferopulos otkrio - Hoće li Hanga biti spreman za Real i dovodi li Zvezda pojačanja?

Sportske.net 14.12.2023
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos kazao je nakon trijumfa nad Albom u 14. kolu Evrolige da klub neće reagovati na tržištu bez preke potrebe. Crveno-beli su sa 85:71 savladali Albu i to po prvi put u Beogradu još od 2015. godine. Bitna… »
"Što da dovodim nekog lošijeg?" Sferopulosa pitali za pojačanja: Vidite, pokušavamo nešto da uradimo za ovaj tim...

"Što da dovodim nekog lošijeg?" Sferopulosa pitali za pojačanja: Vidite, pokušavamo nešto da uradimo za ovaj tim...

Mondo 14.12.2023
Janis Sferopulos je posle pobede Crvene zvezde nad Albom istakao da njegova ekipa treba da igra kao na startu drugog poluvremena. Janis Sferopulos je posle pobede Crvene zvezde nad Albom istakao da njegova ekipa treba da igra kao na startu drugog… »
Sferopulos o pojačanjima: "Predsednik, menadžment i mi treneri radimo najbolje za tim"

Sferopulos o pojačanjima: "Predsednik, menadžment i mi treneri radimo najbolje za tim"

Telegraf 14.12.2023
Sferopulos na kraju zadovoljan pobedom i igrom svojih momaka. Janis Sferopulos je nakon velike pobede za njegov tim istakao koliko je srećan činjenicom da su slavili i načinom igre kojom su do pobede došli. Zvezda je u ovom meču 14. kola savladala… »
Giedraitis srećan posle Albe: "Trebalo mi je ovo da mi se vrati samopouzdanje"

Giedraitis srećan posle Albe: "Trebalo mi je ovo da mi se vrati samopouzdanje"

Telegraf 14.12.2023
Bio je jedan od najboljih pojedinaca u pobedi Zvezde nad Albom. Na meču 14. kola Evrolige, Crvena zvezda je savladala veoma poenterski raspoložen tim Albe rezultatom 85:71. Nakon utakmice Rokas Giedraitis je za medije govorio o utakmici, ističući… »

Vesti dana »