Повезане вести

Почела је Шарасова ера у Фенербахчеу – и то како!

Почела је Шарасова ера у Фенербахчеу – и то како!

Спорт клуб 15.12.2023
Истанбулски Фенербахче у петак је у својој „Улкер арени“ победио Монако, трећепласирани тим из претходне евролигашке сезоне, резултатом 86:74. У овој утакмици 14. кола елитног европског такмичења први пут је жуто-плаве предводио… »
Да ли су играчи спречили отпуштање Максвитиса?

Да ли су играчи спречили отпуштање Максвитиса?

Спорт клуб 15.12.2023
Велику прашину у европској кошарци подигла је ситуација која се догодила у четвртак увече после меча 14. кола Евролиге, у којем је Партизан као гост савладао Жалгирис. Литвански медији пренели су да је руководство тима из Каунаса… »
Обрадовић поново у Истанбулу!

Обрадовић поново у Истанбулу!

Спортске.нет 15.12.2023
Синоћ су нас обе домаће екипе обрадовале победама у Евролиги, Звезда је била боља од Албе на свом терену, док су Црно-бели савладали Жалгирис у Каунасу. Програм 14. кола се наставља вечерас, када од 18.45 часова Фенербахче… »
Максвитис "преживео", спасили га играчи, Тринкијери ће још чекати на нови посао

Максвитис "преживео", спасили га играчи, Тринкијери ће још чекати на нови посао

Спортске.нет 15.12.2023
Кошаркаши Жалгириса синоћ су поражени од Партизана у Каунасу са 93:85 у 14. колу Евролиге, имају скор 5-9 што не може да задовољи бројне навијаче тог клуба, па се одмах након тог меча појавила вест да ће тренер Казис Максвитис… »
Изгубио од Партизана, па га бранили играчи! Хтели да га смене, а ово нису очекивали - остаје!

Изгубио од Партизана, па га бранили играчи! Хтели да га смене, а ово нису очекивали - остаје!

Мондо 15.12.2023
Руководство је после разговора са играчима Жалгириса пружило подршку Казису Максвитису. Руководство је после разговора са играчима Жалгириса пружило подршку Казису Максвитису. Литвански тренер Казис Максвитис (46) био је пред… »
Жалгирис потврдио: Максвитис остаје тренер

Жалгирис потврдио: Максвитис остаје тренер

Спорт клуб 15.12.2023
У четвртак увече, само пар сати након пораза Жалгириса од Партизана појавиле су се вести да би клуб из Каунаса могао да отпусти тренера Казиса Максвитиса. Спонзор специјала Евролиге у сезони 2023/24 – МаксБет. Дан касније, клуб је… »
Тристан после Жалгириса: "Ми играмо у Арени. Шта је ово искрено за нас? Ништа"

Тристан после Жалгириса: "Ми играмо у Арени. Шта је ово искрено за нас? Ништа"

Спортске.нет 15.12.2023
Партизан је победио Жалгирис у Каунасу у оквиру 14. кола Евролиге, а атмосфера у "Жалгирио арени" била је као и увек, на врхунцу. Међутим, можда је највећи утисак на публику оставио сам почетак меча и најава утакмице. Кошаркаш… »
Обрадовић о минутажи и карактеру Пантера и Доужера, отказима…

Обрадовић о минутажи и карактеру Пантера и Доужера, отказима…

Спортски журнал 15.12.2023
Партизан је синоћ остварио велики тријумф на незгодном гостовању у Литванији. Жељко Обрадовић, тренер Партизана, пре анализе меча, подсетио је на проблеме које је имао у припреми самог меча. - Последњи тренинг у Београду… »
Партизан у Каунасу као у Београду: "Само једно име знам"

Партизан у Каунасу као у Београду: "Само једно име знам"

Спортске.нет 15.12.2023
Кошаркаши Партизана победили су синоћ Жалгирис у Каунасу 93:85 у 14. колу Евролиге. Навијачи црно-белих дошли су и до Литваније да бодре свој тим, а после меча су их дочекали песмом. Атмосфера је изгледала као да су испред… »
Жељко Обрадовић после победе Партизана у Каунасу: Поносан сам на своје играче, остварили смо важну победу

Жељко Обрадовић после победе Партизана у Каунасу: Поносан сам на своје играче, остварили смо важну победу

Данас 15.12.2023
Тренер Партизана Жељко Обрадовић рекао је после утакмице 14. кола Евролиге у којој су црно-бели победили Жалгирис у Каунасу (93:85) да је поносан на своје играче због партије које су приказали у главном граду Литваније. – Дошли… »
Партизан победио у Каунасу, четврти везани тријумф црно-белих у Евролиги

Партизан победио у Каунасу, четврти везани тријумф црно-белих у Евролиги

Данас 15.12.2023
Кошаркаши Партизана победили су у Каунасу Жалгирис резултатом 93:85 у утакмици 14. кола Евролиге. Црно-бели, којима је ово четврти везани тријумф у овом такмичењу, сада имају скор од осам победа и шест пораза, док су Литванци… »
Тристан Вукчевић о атмосфери на мечу против Жалгириса: Ништа специјално, не може да се пореди са Ареном (ВИДЕО)

Тристан Вукчевић о атмосфери на мечу против Жалгириса: Ништа специјално, не може да се пореди са Ареном (ВИДЕО)

Данас 15.12.2023
Млади кошаркаш Партизана Тристан Вукчевић није био импресиониран атмосфером коју су навијачи Жалгириса направили на мечу 14. кола Евролиге у којој је Партизан победио са 93:85. Каунас – Свака им част, мало је НБА стил. Има мало… »
Партизанов тандем после меча са Жалгирисом: Све је добро када се побеђује

Партизанов тандем после меча са Жалгирисом: Све је добро када се побеђује

Данас 14.12.2023
Кевин Пантер и Пи Џеј Доужер постигли су заједно 38 поена у победи Партизана над Жалгирисом (93:85) у 14. колу Евролиге. Капитен је први пут изашао из игре у 33. минуту, док је Доужер издржао првих 26 минута. – Били смо смирени… »
''На све смо имали одговор'' Жељко Обрадовић након победе Партизана против Жалгириса

''На све смо имали одговор'' Жељко Обрадовић након победе Партизана против Жалгириса

Вечерње новости 14.12.2023
Партизан је славио у Каунасу против Жалгириса са 85:93 а тренер црно-белих Жељко Обрадовић дао је свој коментар након утакмице. ФОТО: АБА лига/Драгана Стјепановић - Након добро одиграног првог полувремена, одлучи смо да играмо… »

Вести дана »