Повезане вести

Прича о нестанку дечака која је обишла свет Мистерија дуга 6 година решена случајно:"Код себе је имао 100е и рекао ми само ово"…

Прича о нестанку дечака која је обишла свет Мистерија дуга 6 година решена случајно:"Код себе је имао 100е и рекао ми само ово"…

Курир 15.12.2023
Британски тинејџер који је наводно киднаповала његова мајка пре шест година побегао је преко Пиринеја након што је она најавила планове да га одведе у Финску, саопштила је француска полиција. Алекс Бати (17) рекао је возачу у… »
Алекс открио зашто је после 6 година одлучио да напусти мајку: Изнео шокантне детаље о свом деди

Алекс открио зашто је после 6 година одлучио да напусти мајку: Изнео шокантне детаље о свом деди

Телеграф 15.12.2023
Алекс све време није ишао у школу. Алекс Бети (17), који је нестао током породичног путовања у Марбељи, пронађен је у Француској после шест година. У међувремену је тужилаштво у Француској организовало прес конференцију како би… »
Дечак из Британије нестао на одмору, нађен је тек шест година: „Отели су ме мама и деда. Открићу вам где сам био, али једну…

Дечак из Британије нестао на одмору, нађен је тек шест година: „Отели су ме мама и деда. Открићу вам где сам био, али једну…

Нова 15.12.2023
На видело излази све више детаља необичног случаја данас 17-годишњег Алекса Батија који је, заједно с мајком и дедом, нестао пре шест година. Наиме, њих троје су 2017. године из Уједињеног Краљевства отишли на летовање у… »
Младић покупио Алекса с улице, у ауту чуо његову животну причу: Дечака отели пре 6 година, овако је спасен

Младић покупио Алекса с улице, у ауту чуо његову животну причу: Дечака отели пре 6 година, овако је спасен

Телеграф 15.12.2023
Алекса, тада 11-годишњака, из Олдама у Ланкаширу, наводно су отели његова мајка Мелани и деда Давид, који су га одвели у Шпанију 2017. Алекс Бети (17), који је нестао током породичног путовања у Марбељи, пронађен је у… »
Тинејџер се појавио шест година после нестанка, каже да га је отела мајка

Тинејџер се појавио шест година после нестанка, каже да га је отела мајка

Политика 15.12.2023
Алекс Бати, 17-годишњи британски тинејџер који се појавио шест година после нестанка у Шпанији, рекао је да га је отела његова мајка, јављају британски медији. Он се појавио у среду ујутру у граду Ревел, у близини Тулуза, на… »
Алекса пре 6 година отели мама и деда, полиција трага за њима: Познато када би дечак могао да се врати кући

Алекса пре 6 година отели мама и деда, полиција трага за њима: Познато када би дечак могао да се врати кући

Телеграф 15.12.2023
Полицајци ц́е испитати Алекса и вероватно га замолити да им каже где му је мајка и како да је контактирају. Британска полиција покренула је потрагу за мајком и дедом Алекса (17) који је после шест година пронађен у Француској… »
Сузанине срцепарајуц́е поруке: Бака никада није изгубила наду да ц́е поново видети свог отетог унука Алекса

Сузанине срцепарајуц́е поруке: Бака никада није изгубила наду да ц́е поново видети свог отетог унука Алекса

Телеграф 15.12.2023
Његова бака и законски старатељ, Сузан Каруана, никада није одустала од жеље да поново види свог вољеног унука, откривају срцепарајуц́е објаве са њене Фејсбук странице. Срцепарајуће поруке пуне љубави баке која никада није… »
Алекс побегао од мајке која га је отела пре шест година: Данима тумарао путевима, једно не жели да открије

Алекс побегао од мајке која га је отела пре шест година: Данима тумарао путевима, једно не жели да открије

Телеграф 15.12.2023
Алекс Бети из Олдама имао је само 11 година кадаје са мајком и дедом 2017. отишао на одмор у Шпанију. Британски дечак који је пронађен након што га је мајка наводно киднаповала и одвела да живи у "духовној комуни" у планинама… »
"Мама ме је киднаповала": Дечак Алекс је нестао пре 6 година, али га је спасио непознати човек док је пешачио преко планина…

"Мама ме је киднаповала": Дечак Алекс је нестао пре 6 година, али га је спасио непознати човек док је пешачио преко планина…

Блиц 14.12.2023
Алекс Бети из Олдама у Ланкаширу имао је само 11 година када се 2017. није вратио са одмора у Шпанију са својом мајком Меланије, која је тада имала 37 година, и дедом Давидом, који је тада имао 58 година. Његова бака и законски… »

Вести дана »