Povezane vesti
"Rekao sam joj da se ponaša kako treba": Haris Džinović prvi put o ćerki Đini: "Upoznat sam sa tim, ali joj se ne mešam"
Blic 15.12.2023
Pevač Haris Džinović retko govori o privatnom životu. Njegova naslednica Đina veoma je popularna da društvenim mrežama, a pevač je sada progovorio šta misli o njenom poslovnom, ali i privatnom uspehu. Kako se Đina vrlo često se nalazi u žiži… »
"Rekao sam joj da se ponaša kako treba" Haris Džinović prvi put o ćerki Đini: Ne mešam se, nema iskustva u tom poslu
Kurir 15.12.2023
Pevač Haris Džinović retko govori o privatnom životu. Njegova naslednica Đina Džinović veoma je popularna da društvenim mrežama, a pevač je sada progovorio šta misli o njenom poslovnom, ali i privatnom uspehu. Kako se Đina vrlo često se… »
Vesti dana »
„Uhapšeni direktor Gradskog preduzeća bio u SPS-u“: Pogačar objavio njegovu fotografiju sa Bajatovićem
Nova pre 2 satajoš 88 povezanih
Ko je ministarka Adrijana Mesarović, Novosađanka koja će sesti u fotelju Tome Mone
Nova pre 2 satajoš 86 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Izrael prihvatio prekid vatre u Libanu; Netanjahu: Hezbolah više nije isti, tri su razloga za primirje
RTV pre 12 minutajoš 54 povezane
Sebastijan Henes: Zvezdin tim ima kvalitet da drži loptu, njihova publika je sjajna
Politika pre 3 satajoš 42 povezane
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 11 satijoš 36 povezanih