Повезане вести
Анита се обратила сестри у спољном свету Моментално јој рекла да уради ово, не може више да чека, хаос у најави!
Ало 15.12.2023
Дефинитивно је пресекла када је у питању развод од Маторе. Анита Станојловић и Анђело Ранковић разговарали су о разним темама, а дотакли су се и активности на друштвеној мрежи Инстаграм. Они су ћаскали опуштено, а Анита је у… »
Анита задала најболнији ударац маторој! Станојловићева отишла корак даље, не крије да је одлепила од љубави: Шок дешавања!…
Курир 15.12.2023
Супруга Јоване Томић Маторе, Анита Станојловић, недавно је признала емоције према Анђелу Ранковићу и задала најболнији ударац доскорашњој партнерки. Њих двоје се последњих дана не раздвајају, а Анита користи сваки тренутак да… »
Анита признала да матору никада није ни волела! Скандал у емисији уживо, јавно изговорила ове речи, водитељ остао у шоку!
Ало 15.12.2023
Анита је устала за Црним столом и открила да јој није било добро када је угледала Анђела, а дотакла се и односа са Јованом. Још увек законита супруга Јоване Томић Маторе, Анита Станојловић, признала је емоције према Анђелу… »
"Није ми било добро када сам га видела": Анита бацила све карте на сто о односу са Анђелом - Маторој ставила до знања да је…
Блиц 15.12.2023
Супруга Јоване Томић Маторе, Анита Станојловић, устала је за црним столом и признала емоције према Анђелу Ранковићу. Наиме, како је истакла, њој није било добро још од првог дана када се Анђело уселио у Белу кућу. - Чим сам га… »
Матора ван себе! Анита тражи папире за развод: Станојловићева признала да јој се свиђа Анђело, Јовани сад све кристално јасно…
Курир 15.12.2023
Анита Станојловић затражила је од Јоване Томић Матора развод пошто је својој законитој супрузи признала да јој се свиђа Анђело Ранковић. - Ево је моја жена, госпођа. Добро је да нисмо звали озбиљне певаче за свадбу за кума -… »
Вести дана »

Усвојен Закон "коначно свој на своме" Грађани ће напокон моћи по најповољнијим условима да легализују непокретности
Курир пре 3 сатајош 46 повезаних

Уједињене нације бирају новог генералног секретара 2026. године
Радио 021 пре 2 сатајош 36 повезаних

Студент из Пазара: Невероватан дочек у Чачку, те ствари нас пуне енергијом
Н1 Инфо пре 7 сатијош 27 повезаних