Повезане вести
Три напада на канцеларију нишких адвоката за месец дана: "Затекли смо је у хаварисаном стању"
Курир 15.12.2023
Адвокати Зоран и Милан Стамболић из Ниша, отац и син, обратили су се редакцији Курира због константних напада на њихову адвокатску канцеларију. - Адвокатску канцеларију свог оца сам дана 23. новембра ове године затекао у… »
Адвокатска комора осудила напад на канцеларију нишког адвоката. За два месеца три пута поломљена, једном запаљена
Глас југа 15.12.2023
Адвокатска комора Ниша најоштрије је осудила напад на њиховог колегу колегу, адвоката Зорана Стамболића из Ниша, који је извршен 14. децембра у Нишу, а којом приликом је разбијен излог, а затим и изазван пожар унутар његове… »
Адвокатска канцеларија оца и сина из Ниша за два месеца три пута поломљена, једном запаљена
Телеграф 15.12.2023
Према Зорановим речима, све је кренуло пре два месеца када су затекли напрсло стакло на вратима. За протекла два месеца адвокатска канцеларија оца и сина Зорана и Милана Стамболића у Рајићевој улици у Нишу три пута је оштећена, а… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 47 минутајош 18 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 18 минутајош 17 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 52 минутајош 30 повезаних