Povezane vesti

Ostoja Mijailović otkrio: "Partizan ima najveći budžet u istoriji kluba, on je u top 8 ekipa u Evroligi"

Ostoja Mijailović otkrio: "Partizan ima najveći budžet u istoriji kluba, on je u top 8 ekipa u Evroligi"

Telegraf 15.12.2023
Crno-beli imaju dobre igrače, a oni koštaju... Košarkaški klub Partizan je napravio jedan od najboljih sastava u poslednjoj deceniji, o čemu je pričao predsednik Partizana Ostoja Mijailović. Istakao je da ove godine Partizan ima najveći budžet u… »
Partizan traži plejmejkera! Predsednik Mijailović potvrdio: "Radimo... Neka ostane tajna"

Partizan traži plejmejkera! Predsednik Mijailović potvrdio: "Radimo... Neka ostane tajna"

Telegraf 15.12.2023
Sprema se pojačanje u redovima Željka Obradovića. Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović je u Jutarnjem programu TV Prva bio gost i pričao o brojnim temama, uglavnom vezanih za finansije, gde je istakao da crno-beli imaju najveći… »
Partizan radi na pojačanju, neka ostane tajna! Ostoja Mijailović potvrdio: Boga molim samo za jedno

Partizan radi na pojačanju, neka ostane tajna! Ostoja Mijailović potvrdio: Boga molim samo za jedno

Mondo 15.12.2023
Predsednik Partizana otkrio aktivnosti kluba na tržištu. Predsednik Partizana otkrio aktivnosti kluba na tržištu. Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je o aktivnostima crno-belih na tržištu i na potrazi za pojačanjem na poziciji… »
Ostoja Mijailović: "Ugovor sa Arenom postoji, plaćamo 40 miliona dinara, dugovali smo, ali smo i to platili"

Ostoja Mijailović: "Ugovor sa Arenom postoji, plaćamo 40 miliona dinara, dugovali smo, ali smo i to platili"

Telegraf 15.12.2023
Otkrio je čitavu istinu Mijailović. Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, gostovao je na TV Prva, gde je govorio o mnogim stvarima, a jedna od tema je bila i Arena, o kojoj je u prošlosti bilo dosta raznih priča. On je sada… »
Partizanov budžet je najveći u istoriji, evo koliki je! Ostoja Mijailović otkrio sve: Mi nećemo luzerski, mi smo top 8

Partizanov budžet je najveći u istoriji, evo koliki je! Ostoja Mijailović otkrio sve: Mi nećemo luzerski, mi smo top 8

Mondo 15.12.2023
Predsednik Partizana govorio o finansijama crno-belih! Predsednik Partizana govorio o finansijama crno-belih! Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović otkrio je gostujući u jutarnjem programu TV Prva da je budžet crno-belih najveći u klupskoj… »

Vesti dana »