Повезане вести
Бивши ју је понижавао и варао с дадиљом, САД чека дете с 15 година млађим: "Осуђују ме због трудноће у зрелим годинама"
Курир 15.12.2023
Глумица и манекенка Сијена Милер (41) открила је да ће добити девојчицу са својим 27-годишњим партнером Олијем Грином, преноси Вогуе. На фотографијама које је снимила за модни магазин, глумица је показала свој труднички стомак и… »
Америка и жене: „Па шта ако сам трудна у 41. и што сам са млађим мушкарцем", каже глумица Сијена Милер
Радио 021 15.12.2023
Глумица о злурадим коментарима што је трудна у 41. години са 14 година млађим партнером. Реутерс Сијена Милер показала је труднички стомак на Лондонској недељи моде у септембру Глумица Сијена Милер описала је осуђивање њене… »
Америка и жене: „Па шта ако сам трудна у 41. и што сам са млађим мушкарцем", каже глумица Сијена Милер
Јужне вести 15.12.2023
Реутерс Сијена Милер показала је труднички стомак на Лондонској недељи моде у септембру Глумица Сијена Милер описала је осуђивање њене трудноће у 41. години и што је 14 година старија од партнера као „двоструке стандарде"… »
Вести дана »
Временска прогноза: Сунчано и топло до 35 степени, од уторка освежење са пљусковима
Наслови.аи пре 18 минутајош 27 повезаних
Ђедовић Хандановић: Преговори око НИС-а напредују, РХЕ Бистрица стратешки пројекат
Наслови.аи пре 1 сатјош 16 повезаних
Број жртава земљотреса у Индонезији порастао на 51: Расељено на хиљаде људи, уништено више од 300 објеката
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 12 повезаних