Повезане вести

Гобеља неће доћи на ћеркин рођендан! Каћа открила зашто је све пропало - Везана је за тату, психички ми ово тешко пада!…

Гобеља неће доћи на ћеркин рођендан! Каћа открила зашто је све пропало - Везана је за тату, психички ми ово тешко пада!…

Мондо 15.12.2023
Катарина Грујић прославиће ћеркин други рођендан, а као је открила њен супруг Марко Гобељић неће доћи иако је било другачије планирано. Катарина Грујић прославиће ћеркин други рођендан, а као је открила њен супруг Марко… »
(Видео) Марко гобељић не долази на рођендан ћерке: Каћа открила разлог, ево шта се догодило: "Жао ми је, Катја је много…

(Видео) Марко гобељић не долази на рођендан ћерке: Каћа открила разлог, ево шта се догодило: "Жао ми је, Катја је много…

Блиц 15.12.2023
Данас је велико славље у дому певачице Катарине Грујић и њеног мужа фудбалера Марка Гобељића. Наиме, њихова ћеркица Катја данас слави свој други рођендан, а поносни родитељи су тим поводом организовали велику прославу у… »
Торте, балони, декорација за принцезу смишљала се данима! Велико слабље у дому Каће Грујић, фудбалер објавио породичну фотку…

Торте, балони, декорација за принцезу смишљала се данима! Велико слабље у дому Каће Грујић, фудбалер објавио породичну фотку…

Курир 15.12.2023
Певачица Катарина Грујић ужива у браку са фудбалером Марком Гобељићем, а пар данас има посебан разлог за славље. Наиме, Катарина и Марко данас прослављају други рођендан своје наследнице Катје. Певачица не крије колико јој… »
Велико славље у дому каће Грујић и марка гобељића: Фудбалер објавио породичну фотографију, а честитке пљуште (фото)

Велико славље у дому каће Грујић и марка гобељића: Фудбалер објавио породичну фотографију, а честитке пљуште (фото)

Блиц 15.12.2023
Певачица Катарина Грујић и фудбалер Марко Гобељић посвећени су у потпуности ћерки Катји која данас слави други рођендан. Поносни тата Марко се огласио на друштвеним мрежама, а његову објаву је Катарина одмах поделила на… »

Вести дана »