Povezane vesti
„Tada smo obe bile trudne, kasnije sam sa bebom prvo otišla na njen grob“: Bivša žena Momčila Otaševića otkrila šta…
Nova 15.12.2023
Glumica Jelena Perčin, bivša supruga glumca Momčila Otaševića, doživela je veliku tragediju kada joj je 2008. godine ubijena najbolja drugarica Ivana Hodak. Njih dve su se upoznale u srednjoj školi, a Ivanu je ubio jedan beskućnik, iz osvete… »
„Sram te bilo, sad si došla da se moliš Bogu, marš napolje“: Bivšu ženu srpskog glumca izbacili iz crkve, a razlog je…
Nova 15.12.2023
Bivša supruga Momčila Otaševića, Jelena Perčin, ispričala je jednu anegdotu koja joj se desila pre nekoliko godina. Jelena je tokom snimanja serije „Vila Marija“ pre nekoliko godina doživela neprijatnu situaciju, o kojoj je kasnije govorila za… »
"Sram te bilo, sad si došla da se moliš Bogu! Videli smo mi šta radiš. Marš napolje" Bivšu suprugu Momčila Otaševića…
Blic 15.12.2023
Bivša supruga Momčila Otaševića, Jelena Perčin, ispričala je jednu anegdotu koja joj se desila pre nekoliko godina. Naime, Jelena je rekla da je napadnuta za vreme snimanja serije "Vila Marija". Glumica je progovorila o nasilju u filmskoj industriji… »
Vesti dana »
Novi udari Izraela na Gazu nakon naloga MKS za hapšenje najviših zvaničnika zemlje
Glas Amerike pre 1 satjoš 62 povezane
Britanski mediji: Ukrajina ispalila britanske rakete "storm šedou" na Rusiju
Glas Amerike pre 52 minutajoš 40 povezanih
Gašić o blokadama saobraćaja: Zloupotreba demokratije i građanskih sloboda
Beta pre 22 minutajoš 38 povezanih
Mijailović o derbiju: Verovao sam… Dočekali smo svoj trenutak!
Sport klub pre 4 satijoš 40 povezanih