Повезане вести

„Тада смо обе биле трудне, касније сам са бебом прво отишла на њен гроб“: Бивша жена Момчила Оташевића открила шта се…

„Тада смо обе биле трудне, касније сам са бебом прво отишла на њен гроб“: Бивша жена Момчила Оташевића открила шта се…

Нова 15.12.2023
Глумица Јелена Перчин, бивша супруга глумца Момчила Оташевића, доживела је велику трагедију када јој је 2008. године убијена најбоља другарица Ивана Ходак. Њих две су се упознале у средњој школи, а Ивану је убио један… »
„Срам те било, сад си дошла да се молиш Богу, марш напоље“: Бившу жену српског глумца избацили из цркве, а разлог је урнебесан…

„Срам те било, сад си дошла да се молиш Богу, марш напоље“: Бившу жену српског глумца избацили из цркве, а разлог је урнебесан…

Нова 15.12.2023
Бивша супруга Момчила Оташевића, Јелена Перчин, испричала је једну анегдоту која јој се десила пре неколико година. Јелена је током снимања серије „Вила Марија“ пре неколико година доживела непријатну ситуацију, о којој је… »
"Срам те било, сад си дошла да се молиш Богу! Видели смо ми шта радиш. Марш напоље" Бившу супругу Момчила Оташевића напали у…

"Срам те било, сад си дошла да се молиш Богу! Видели смо ми шта радиш. Марш напоље" Бившу супругу Момчила Оташевића напали у…

Блиц 15.12.2023
Бивша супруга Момчила Оташевића, Јелена Перчин, испричала је једну анегдоту која јој се десила пре неколико година. Наиме, Јелена је рекла да је нападнута за време снимања серије "Вила Марија". Глумица је проговорила о насиљу у… »

Вести дана »