Povezane vesti

„Sutradan sam rekla devojci koja radi u klubu, poverila sam joj se i ona je rekla da zna njih 10 koje su otišle zbog…

„Sutradan sam rekla devojci koja radi u klubu, poverila sam joj se i ona je rekla da zna njih 10 koje su otišle zbog…

Nova 15.12.2023
Na današnjem suđenju Milošu Đukiću, profesoru jahanja po optužbama da je seksualno zlostavljao učenice, svedočila je još jedna njegova žrtva koja je ispričala pakao kroz koji je prošla. Ona je ispričala da je 2019. godine počela da dolazi sa… »
"Ruke je spustio na moju zadnjicu, počeo da me stiska i stenje! Bilo mi je užasno!" Strašno svedočenje žrtve instruktora…

"Ruke je spustio na moju zadnjicu, počeo da me stiska i stenje! Bilo mi je užasno!" Strašno svedočenje žrtve instruktora…

Kurir 15.12.2023
U Višem sudu u Beogradu danas je održano ročište okrivljenom M. Đ, instruktoru jahanja koji je dovezen u invalidski kolicima gde je bio tokom celog suđenja. Na današnjem ročištu svedočila je jedna oštećena koja je u septembru 2021. godine kada… »
Otac ćerke odveo na časove jahanja kod prijatelja, on ih uznemiravao! "Pokušao da mi gurne jezik u usta, jako me je..."

Otac ćerke odveo na časove jahanja kod prijatelja, on ih uznemiravao! "Pokušao da mi gurne jezik u usta, jako me je..."

Mondo 15.12.2023
Devojka koja je išla na časove jahanja kod profesora u Barajevu ispričala detalje uznemiravanja. Devojka koja je išla na časove jahanja kod profesora u Barajevu ispričala detalje uznemiravanja. Na današnjem suđenju M. Đ., profesoru jahanja po… »
"Počeo je da stenje, hteo je da mi gurne jezik u usta": Potresno svedočenje žrtve profesora jahanja, ono što je govorio…

"Počeo je da stenje, hteo je da mi gurne jezik u usta": Potresno svedočenje žrtve profesora jahanja, ono što je govorio…

Blic 15.12.2023
Na današnjem suđenju Milošu Đukiću, profesoru jahanja po optužbama da je seksualno zlostavljao učenice, svedočila je još jedna njegova žrtva koja je ispričala pakao kroz koji je prošla. Ona je ispričala da je 2019. godine počela da dolazi sa… »
Nastavlja se suđenje instruktoru jahanja optuženom za silovanje: Očekuje se da danas svedoče oštećene devojke

Nastavlja se suđenje instruktoru jahanja optuženom za silovanje: Očekuje se da danas svedoče oštećene devojke

Kurir 15.12.2023
U Višem sudu u Beogradu za danas je zakazano suđenje osumnjičenom M. Đ. instruktoru jahanja koga su polaznice njegove škole optužile da ih je godinama silovao i seksualno zlostavljao. Na današnjem ročištu trebalo bi da svedoče oštećene devojke… »

Vesti dana »