Повезане вести
„Извађено ми је 90 одсто стомака“: Прво појављивање Бокија 13 након изласка из затвора
Нова 15.12.2023
Боки 13 је недавно пуштен да се брани са слободе због лошег здравственог стања, како је рекао његов адвокат Владимир Туфегџић. Боки 13 појавио се данас на рочишту, а том приликом је проговорио о свом здравственом стању. Боки… »
"Извађено ми је 90 одсто стомака": Прво појављивање Бокија 13 у јавности након изласка из затвора - открио да му је живот…
Блиц 15.12.2023
Боки 13 је недавно пуштен да се брани са слободе због лошег здравственог стања, како је рекао његов адвокат Владимир Туфегџић. Боки 13 појавио се данас на рочишту, а том приликом је проговорио о свом здравственом стању. Том… »
"Имам неколико чирева, извађено ми је 90 одсто стомака" Боки 13 први пут у јавности од изласка из затвора, живот му угрожен…
Курир 15.12.2023
Бојан Јовановски, познатији као Боки 13, појавио се пред Апелационим судом на рочишту, где је оптужен. Он је рекао да је, иако се то не види на њему, веома болестан. Боки 13 се први пут појавио пред медијима пошто је пуштен из… »
Вести дана »
Пет сати након разговора с Путином, Зеленском је зазвонио телефон: Володимире...
Б92 пре 6 минутајош 25 повезаних
Првог дана легализације више од 19.000 пријава: Шалтери пуни, интересовање огромно
Еуроневс пре 1 минутјош 19 повезаних
Црно јутро у Никшићу: Две особе убијене ножем у стану у центру града, за убицом се трага
РИНА пре 1 сатјош 17 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 2 сатајош 15 повезаних
Вестбрук вратио време и опет побегао Јокићу! Трипл-дабл искусног НБА аса у поразу Кингса!
Курир пре 2 сатајош 16 повезаних