Povezane vesti
„Izvađeno mi je 90 odsto stomaka“: Prvo pojavljivanje Bokija 13 nakon izlaska iz zatvora
Nova 15.12.2023
Boki 13 je nedavno pušten da se brani sa slobode zbog lošeg zdravstvenog stanja, kako je rekao njegov advokat Vladimir Tufegdžić. Boki 13 pojavio se danas na ročištu, a tom prilikom je progovorio o svom zdravstvenom stanju. Boki 13 je istakao da je… »
"Izvađeno mi je 90 odsto stomaka": Prvo pojavljivanje Bokija 13 u javnosti nakon izlaska iz zatvora - otkrio da mu je život…
Blic 15.12.2023
Boki 13 je nedavno pušten da se brani sa slobode zbog lošeg zdravstvenog stanja, kako je rekao njegov advokat Vladimir Tufegdžić. Boki 13 pojavio se danas na ročištu, a tom prilikom je progovorio o svom zdravstvenom stanju. Tom prilikom, Boki 13 je… »
"Imam nekoliko čireva, izvađeno mi je 90 odsto stomaka" Boki 13 prvi put u javnosti od izlaska iz zatvora, život mu ugrožen…
Kurir 15.12.2023
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, pojavio se pred Apelacionim sudom na ročištu, gde je optužen. On je rekao da je, iako se to ne vidi na njemu, veoma bolestan. Boki 13 se prvi put pojavio pred medijima pošto je pušten iz zatvora. Kako je… »
Vesti dana »
Sneg napravio kolaps širom Srbije: Kamioni bez zimskih guma izazvali zastoje, Er Srbija upozorila na moguća kašnjenja i otkazivanja letova, 100.000 ljudi bez struje
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
Tužilaštvo saslušava osumnjičene, ali i dalje ne saopštava njihova imena (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 127 povezanih
Goran Ješić nakon izlaska iz pritvora u Novom Sadu za RSE: Pritisak javnosti urodio plodom
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 25 povezanih
Ko je bio Dragan Marković Palma? Političar, preduzetnik, ktitor...
B92 pre 35 minutajoš 77 povezanih
Austrijanci nisu impresionirani Srbima: Svejedno im je ko je rival!
Hot sport pre 5 satijoš 42 povezane