Povezane vesti
Viki Miljković od nas saznala da je Marija dobila bebu, pa patosirala izjavom! Njena reakcija će vas baš iznenaditi, rekla…
Kurir 15.12.2023
Sve je iznenadila, ali i obradovala vest o tome da je Marija Šerifović postala majka. Kako bismo proverili šta njene kolege misle o ovom lepom činu, pozvali smo Viki Miljković. Ona je od nas saznala da je Marija od danas majka, te se vrlo iznenadila… »
"Od samog početka smo bili uz nju": Oglasila se najbolja drugarica Marije Šerifović, Jovana Pajić vrišti od sreće: "Puno…
Blic 15.12.2023
Pevačica Marija Šerifović je dobila bebu, a trudnoću je iznela surogat majka. Pevačica je dete godinama priželjkivala i ta želja joj je konačno ispunjena. Sada se povodom prinove oglasila Marijina najbolja prijateljica, Jovana Pajić, koja je bila… »
"Uz nju sam bila od samog starta, ovo je predivan momenat" Marijina prijateljica za Kurir: Čekali smo da se ovo desi
Kurir 15.12.2023
Pevačica Marija Šerifović je dobila bebu, a sudeći po prvoj fotki, ovo je za pevačicu najvažniji dan. Mi smo kontaktirali jednu od njenih najboljih prijateljica, pevačicu, Jovanu Pajić, koja je podelila svoje prve utiske za Kurir. - Moj prvi… »
Polubrat Marije Šerifović zatečen vešću da je postao ujak: Ja stvarno ne znam o čemu se radi, prinova?
Kurir 15.12.2023
Muzička zvezda Marija Šerifović dobila je dete preko surogat majke, a povodom ovoga se oglasio i njenog polubrat Danijel Pavlović. Danijelu smo najpre čestitali na prinovi, međutim, njega je ova vest zatekla. - Prinova? Ne razumem? Ja stvanrno ne… »
Bila sam uz nju od samog starta, čekali smo da se ovo dogodi: Poznata pevačica pre svih znala za sina Marije Šerifović!
Mondo 15.12.2023
Pevačica i bliska prijateljica Marije Šerifović prokomentarisala njenu objavu da je postala majka. Pevačica i bliska prijateljica Marije Šerifović prokomentarisala njenu objavu da je postala majka Pevačica Marija Šerifović objavila je danas na… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 6 satijoš 2 povezane