Povezane vesti
Bosanac nije verovao da je Marija dobila bebu, oglasio se i Popović! Članovi žirija zg koleginici uputili najlepše reči!
Mondo 15.12.2023
Pevačica Marija Šerifović dobila je bebu, a vest je mnoge ostavila u čudu. Pevačica Marija Šerifović dobila je bebu, a vest je mnoge ostavila u čudu. Vest da je Marija Šerifović uz pomoć surogat majke početkom decembra postala je majka… »
"Više puta sam pokušavala da iznesem trudnoću, nisam uspela" Šokantno oglašavanje Marije Šerifović, ove detalje niko…
Kurir 15.12.2023
Marija Šerifović dobila je bebu uz pomoć surogat majke. Muzička zvezda ostvarila je svoj životni san da drži bebu u naručju. View this post on Instagram A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) Marija Šerifović u intervjuu otkriva ono što… »
Rajko Šerifović presrećan: "Radostan sam što sam postao deda! Marija, ovo je najsrećniji dan u našoj porodici"
Blic 15.12.2023
Marija Šerifović dobila je bebu, a trudnoću je iznela surogat majka, kako je ekskluzivno saznao "Blic". Marija Šerifović je za "Blic" objasnila kako je izgledao ceo proces, kao i ko je otac njenog sina Maria. Sa Marijom je u Americi njena majka… »
Oglasili se otac i brat Marije Šerifović nakon što je dobila bebu: „U šoku sam“
Nova 15.12.2023
Muzička zvezda Marija Šerifović dobila je dete uz pomoć surogat majke, a sinu koji se rodio početkom decembra dala je ime Mario. Pevačica je srećne vesti podelila na svom Instagram profilu, a mnogobrojne kolege i prijatelji uputili su čestitke… »
Bosanac nije verovao da je Marija dobila bebu, a onda ga je okrenula na video poziv: Rođen je kad i ja, neće dati na sebe...
Kurir 15.12.2023
Pevačica, Marija Šerifović, dobila je bebu. Kako smo želeli da proverimo šta njene kolege iz emisije "Zvezde Granda" misle o ovoj lepoj vesti, kontaktirali smo Dragana Stojkovića Bosanca. - Ja za to ne znam i ne mogu da komentarišem. - rekao je… »
Prvo oglašavanje Saše popovića nakon saznanja o bebi: Suzana i ja ništa nismo znali, sad sam bio sa Marijom na pozivu...
Kurir 15.12.2023
Sve je obradovala vest o bebi Marije Šerifović. Naime, pevačica je drugog decembra postala majka, a javnost je za to saznala dve nedelje kasnije. Saša Popović se sada oglasio za Kurir. "Suzana i ja nismo ništa znali o tome da će se Marija ostvariti… »
"U šoku sam, uradila je to a da ništa nismo znali" - Otac Marije Šerifović se oglasio nakon što je pevačica dobila sina!
Mondo 15.12.2023
Nakon što je Marija Šerifović postala majka, za medije se oglasio njen otac. Nakon što je Marija Šerifović postala majka, za medije se oglasio njen otac. Pevačica Marija Šerifović uz pomoć surogat majke dobila je sina kom je dala ime Mario… »
"Prinova? Ne razumem?" - Polubrat Marije Šerifović zatečen vešću da je postao ujak: Ja za ovo nisam znao!
Mondo 15.12.2023
Polubrat Marije Šerifović istakao je da nije znao da pevačica čeka bebu, kao ni da je postao ujak. Polubrat Marije Šerifović istakao je da nije znao da pevačica čeka bebu, kao ni da je postao ujak. Vest da je pop zvezda Marija Šerifović postala… »
Prva izjava verice Šerifović nakon što je postala baka: Želim da svi znaju koliko sam ponosna
Večernje novosti 15.12.2023
MARIJA ŠERIFOVIĆ dobila je bebu, a trudnoću je iznela surogat majka. Foto: Arhiva Novosti Dete se rodilo na klinici u Los Anđelesu, a nakon vesti, oglasila se i Marijina majka, Verica Šerifović i otkrila kako se oseća sada, kada je postala baka… »
Vesti dana »
Nivo zaštite Vučića podignut na najviši nivo: "Kobre" posle incidenta sa automobilom u kom je bio predsednik Srbije odmah reagovale
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Veliki sukob Delija i Grobara u centru Nikšića: Gorelo pred vratima pozorišta, policija hitno reagovala
Mondo pre 1 satjoš 1 povezana