Povezane vesti
Da li Marija napušta "Zvezde Granda" nakon rođenja sina? Evo i kada dovodi bebu u Srbiju: Odluku nisam donela preko noći
Mondo 15.12.2023
Marija Šerifović otkrila je da li nakon što je postala majka planira da ostane u žiriju takmičenja "Zvezde Granda". Marija Šerifović otkrila je da li nakon što je postala majka planira da ostane u žiriju takmičenja "Zvezde Granda". Pevačica… »
„Velika želja me je vodila kroz vrlo kompleksan i zahtevan proces“: Marija Šerifović u velikoj ispovesti otkrila sve o…
Nova 15.12.2023
Marija Šerifović je početkom decembra dobila sina kome je dala ime Mario, a trudnoću je iznela surogat majka na klinici u Los Anđelesu. Marija je na ovaj način ostvarila jednu od svojih najvećih želja, da postane majka. Šerifovićeva je podelila… »
Marija Šerifović dobila bebu: Pevačica objavila prve slike sa detetom, pa otkrila pol i ime FOTO
Nova 15.12.2023
Pevačica Marija Šerifović je dobila bebu, a dete koje je godinama priželjkivala rodilo se početkom decembra uz pomoć surogat majka. Marija Šerifović ovu godinu pamtiće po ostvarenju jedne od svojih najvećih životnih želja. Naime, pevačica je… »
„Više puta sam pokušavala da iznesem trudnoću“: Marija Šerifović otkrila zašto je odlučila da dete dobije uz pomoć…
Nova 15.12.2023
Pevačica Marija Šerifović je putem surogat majke dobila sina kom je dala ime Mario. Njen sin rođen je u Los Anđelesu, a pevačica je sada rekla i kakav put je prešla da bi se ostvarila kao majka. „Velika želja da imam dete me je vodila kroz taj… »
Rodilo mi se unuče! Nakon deke oglasila se i ponosna baka, majka Marije Šerifović iz Amerike: Samo želim da svi znaju...
Mondo 15.12.2023
Nakon rođenja unuka, za medije, se oglasila ponosna baka Verica Šerifović. Nakon rođenja unuka, za medije, se oglasila ponosna baka Verica Šerifović. Pevačica Marija Šerifović uz pomoć surogat majke dobila je sina kom je dala prelepo ime Mario… »
Više puta sam pokušala da iznesem trudnoću! Marija o dugom put koji je prošla da bi dobila sina i surogat majci!
Mondo 15.12.2023
Marija Šerifović otkrila je da je nekoliko puta pokušavala da iznese trudnoću, kao i kako izgleda dugačak put koji je prošla kako bi dobila dete. Marija Šerifović otkrila je da je nekoliko puta pokušavala da iznese trudnoću, kao i kako izgleda… »
Ime koje je Marija Šerifović dala sinu ima jako značenje! Veoma je retko u Srbiji, po rođenju mu je dala veliku moć!
Kurir 15.12.2023
Jedan od naših najlepših vokala, pevačica Marija Šerifović, postala je majka. Šerifovićeva je dobila sina a trudnoću je iznela surogat- majka. Dečak je dobio ime Mario, što ima veoma posebno i jako značenje. Muško lično ime Mario na našim… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 1 satjoš 22 povezane

Minut ćutanja i aplauz za mladog bubnjara koji je nastradao u požaru: Održana komemoracija članu grupe DNK: Cela škola je plakala
Kurir pre 1 satjoš 54 povezane

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Novi magazin pre 9 minutajoš 15 povezanih

Kompanija koja proizvodi zvučni top LRAD negirala upotrebu u Beogradu: Od spekulacija do demantija
Mondo pre 5 satijoš 27 povezanih