Повезане вести

Да ли Марија напушта "Звезде Гранда" након рођења сина? Ево и када доводи бебу у Србију: Одлуку нисам донела преко ноћи

Да ли Марија напушта "Звезде Гранда" након рођења сина? Ево и када доводи бебу у Србију: Одлуку нисам донела преко ноћи

Мондо 15.12.2023
Марија Шерифовић открила је да ли након што је постала мајка планира да остане у жирију такмичења "Звезде Гранда". Марија Шерифовић открила је да ли након што је постала мајка планира да остане у жирију такмичења "Звезде… »
„Велика жеља ме је водила кроз врло комплексан и захтеван процес“: Марија Шерифовић у великој исповести открила све о…

„Велика жеља ме је водила кроз врло комплексан и захтеван процес“: Марија Шерифовић у великој исповести открила све о…

Нова 15.12.2023
Марија Шерифовић је почетком децембра добила сина коме је дала име Марио, а трудноћу је изнела сурогат мајка на клиници у Лос Анђелесу. Марија је на овај начин остварила једну од својих највећих жеља, да постане мајка… »
Марија Шерифовић добила бебу: Певачица објавила прве слике са дететом, па открила пол и име ФОТО

Марија Шерифовић добила бебу: Певачица објавила прве слике са дететом, па открила пол и име ФОТО

Нова 15.12.2023
Певачица Марија Шерифовић је добила бебу, а дете које је годинама прижељкивала родило се почетком децембра уз помоћ сурогат мајка. Марија Шерифовић ову годину памтиће по остварењу једне од својих највећих животних жеља. Наиме… »
„Више пута сам покушавала да изнесем трудноћу“: Марија Шерифовић открила зашто је одлучила да дете добије уз помоћ сурогат…

„Више пута сам покушавала да изнесем трудноћу“: Марија Шерифовић открила зашто је одлучила да дете добије уз помоћ сурогат…

Нова 15.12.2023
Певачица Марија Шерифовић је путем сурогат мајке добила сина ком је дала име Марио. Њен син рођен је у Лос Анђелесу, а певачица је сада рекла и какав пут је прешла да би се остварила као мајка. „Велика жеља да имам дете ме је… »
Родило ми се унуче! Након деке огласила се и поносна бака, мајка Марије Шерифовић из Америке: Само желим да сви знају...

Родило ми се унуче! Након деке огласила се и поносна бака, мајка Марије Шерифовић из Америке: Само желим да сви знају...

Мондо 15.12.2023
Након рођења унука, за медије, се огласила поносна бака Верица Шерифовић. Након рођења унука, за медије, се огласила поносна бака Верица Шерифовић. Певачица Марија Шерифовић уз помоћ сурогат мајке добила је сина ком је дала… »
Више пута сам покушала да изнесем трудноћу! Марија о дугом пут који је прошла да би добила сина и сурогат мајци!

Више пута сам покушала да изнесем трудноћу! Марија о дугом пут који је прошла да би добила сина и сурогат мајци!

Мондо 15.12.2023
Марија Шерифовић открила је да је неколико пута покушавала да изнесе трудноћу, као и како изгледа дугачак пут који је прошла како би добила дете. Марија Шерифовић открила је да је неколико пута покушавала да изнесе трудноћу, као… »
Име које је Марија Шерифовић дала сину има јако значење! Веома је ретко у Србији, по рођењу му је дала велику моћ!

Име које је Марија Шерифовић дала сину има јако значење! Веома је ретко у Србији, по рођењу му је дала велику моћ!

Курир 15.12.2023
Један од наших најлепших вокала, певачица Марија Шерифовић, постала је мајка. Шерифовићева је добила сина а трудноћу је изнела сурогат- мајка. Дечак је добио име Марио, што има веома посебно и јако значење. Мушко лично име Марио… »

Вести дана »