Повезане вести

Марија Шерифовић о сурогат мајци која јој је родила дете: Помогла је да се испуни моја највећа животна жеља!

Марија Шерифовић о сурогат мајци која јој је родила дете: Помогла је да се испуни моја највећа животна жеља!

Курир 16.12.2023
Певачица и један од наших најлепших вокала, Марија Шерифовић, добила је сина помоћу сурогат мајке. Дечак Марио рођен је на клиници у Лос Анђелесу почетком децембра 2023. године. Марија у тајности држи информацију ко је отац, али… »
"Бити мајка је нешто најлепше" Након што је Марија Шерифовић добила дете, огласила се Тања Савић и послала снажну поруку…

"Бити мајка је нешто најлепше" Након што је Марија Шерифовић добила дете, огласила се Тања Савић и послала снажну поруку…

Курир 16.12.2023
Поп певачица Марија Шерифовић изненадила је целокупну јавност признањем да је добила сина. Трудноћу је изнела сурогат мајка, а дечак, који је по рођењу добио име Марио, дошао је на свет у клиници у Лос Анђелесу. Бројне Маријине… »
Три године борбе Марије Шерифовић за наследника: Ево кроз шта је све певачица морала да прође до испуњења највеће животне…

Три године борбе Марије Шерифовић за наследника: Ево кроз шта је све певачица морала да прође до испуњења највеће животне…

Курир 16.12.2023
Пут од жеље да добије дете до 2. децембра , када је први пут узела своју бебу у наручје, био је изузетно дуг и компликован. Марија Шерифовић први пут открила је да је неколико пута покушала да изнесе трудноћу, али безуспешно. -… »
Адвокат открива на шта све има право син Марије Шерифовић: "То је јако ригорозно"

Адвокат открива на шта све има право син Марије Шерифовић: "То је јако ригорозно"

Блиц 16.12.2023
Велика медијска прашина дигла се јуче када се сазнало да је певачица и једина српска евровизијска победница Марија Шерифовић је добила бебу уз помоћ сурогат мајке након, као што се прича и пише, две године када је певачица… »
Марија Шерифовић је сину Мариу одмах након рођења обезбедила важну животну ствар

Марија Шерифовић је сину Мариу одмах након рођења обезбедила важну животну ствар

Блиц 16.12.2023
Марија Шерифовић је добила бебу уз помоћ сурогат мајке. Како је "Блиц" синоћ ексклузивно објавио, дете Марије Шерифовић родило се почетком децембра и поносна мама је одлучила да се син зове Марио. Марија Шерифовић је сину одмах… »
Маријин син ће уживати у луксузу: Завирите у дом Шерифовићеве, соба за бебу је већ спремна

Маријин син ће уживати у луксузу: Завирите у дом Шерифовићеве, соба за бебу је већ спремна

Нова 16.12.2023
Марија Шерифовић добила је бебу уз помоћ сурогат мајке. Дете се родило у Лос Анђелесу, где се певачица и сада налази, а ускоро ће довести сина Мариа у Србију. Заједно са мајком Верицом брине о сину, а она је била уз њу све… »
Марија Шерифовић открила чији је ДНК малог мариа! Ево шта пише у документима певачициног сина - "Уписана сам као..."

Марија Шерифовић открила чији је ДНК малог мариа! Ево шта пише у документима певачициног сина - "Уписана сам као..."

Курир 16.12.2023
Музичка звезда Марија Шерифовић је добила сина уз помоћ сурогат-мајке. Певачица је годинама маштала о томе да у наручју држи своје дете и сан се коначно остварио, а њен син рођен је на клиници у Лос Анђелесу. Како Шерифовићева… »
Ја сам сурогат мајка и родила сам дете познатом пару: С једном познатом особом сам прошла пакао, а онда ме страшно понизила…

Ја сам сурогат мајка и родила сам дете познатом пару: С једном познатом особом сам прошла пакао, а онда ме страшно понизила…

Курир 16.12.2023
Марија Шерифовић прва је јавна личност у Србији која је добила дете путем сурогат мајчинства, а дечак који је рођен на клиници у Лос Анђелесу зове се Марио. За певачицу ово је остварење животног сна, а своју срећу поделила је… »
Марија Шерифовић отишла по сина: Певачица са отпутовала у САД са мајком, ево када се враћају у Србију (фото)

Марија Шерифовић отишла по сина: Певачица са отпутовала у САД са мајком, ево када се враћају у Србију (фото)

Вечерње новости 16.12.2023
ПЕВАЧИЦА Марија Шерифовић је добила бебу уз помоћ сурогат мајке, а дете се родило почетком децембра у Лос Анђелесу. Фото: Н. Скендерија Након што се поп звезда и сама огласила на свом Инстаграм профилу објавивши прву фотографију… »
(Видео) Ексклузивни папарацо: Усликали смо Марију Шерифовић кад је са мајком Верицом кренула у Америку по сина Мариа

(Видео) Ексклузивни папарацо: Усликали смо Марију Шерифовић кад је са мајком Верицом кренула у Америку по сина Мариа

Блиц 16.12.2023
Марија Шерифовић је добила бебу уз помоћ сурогат мајке. Дете се родило почетком децембра у Лос Анђелесу. Како је открила у ексклузивном интервјуу за "Блиц", током овог дуготрајног и компликованог процеса, уз њу је све време била… »
Марија се огласила након вести да је постала мајка: "Видим да сте сви шокирани, затечени и у неверици!"

Марија се огласила након вести да је постала мајка: "Видим да сте сви шокирани, затечени и у неверици!"

Мондо 16.12.2023
Певачица Марија Шерифовић добила је бебу уз помоћ сурогат мајке. Певачица испраћа 2023. годину са својим сином у наручју, којем је дала име Марио. Певачица Марија Шерифовић добила је бебу уз помоћ сурогат мајке. Певачица испраћа… »

Вести дана »