Povezane vesti
"Nudio mi je novac da se nađemo usred grada da mi liže štikle!" Poznata glumica otkrila kakve nerpistojne ponude dobija
Mondo 16.12.2023
Poznata glumica Ivana Dudić otkrila je svojevremeno da na društvenim mrežama dobija nesvakidašnje poruke, pa je tada odlučila da sa svima podeli sadržaj jedne. Poznata glumica Ivana Dudić otkrila je svojevremeno da na društvenim mrežama dobija… »
"Nudi mi velike pare da bi mi lizao štikle pred svima": Naša glumica doživela dramu, stizale joj nepristojne ponude: "Kažu mi…
Blic 16.12.2023
Poznata glumica Ivana Dudić otkrila je svojevremeno da na društvenim mrežama dobija nesvakidašnje poruke, pa je tada odlučila da sa svima podeli sadržaj jedne. - Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred… »
Vesti dana »
Otopljavanje odnosa Kine i SAD, ali bez velikih formalnih sporazuma
Biznis.rs pre 11 minutajoš 34 povezane
Đedović Handanović: Srbija će ponudu za NIS dati MOL-u do kraja dana, očekujemo odgovor u ponedeljak
Serbian News Media pre 1 satjoš 24 povezane
MSP Srbije: Napadi Crne Gore na predsednika Srbije udarac za međudržavne odnose
Beta pre 12 minutajoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za petak, 15. maj: Danas pre podne sunčano, posle podne mestimični pljuskovi
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih
Tramp „veoma impresioniran“: Predsednik SAD sastankom u Sijevoj rezidenciji i bogatim radnim ručkom završio posetu Kini
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih