Povezane vesti
"Javljali su mi da je u Somboru, čak i Vukovaru": Oglasio se otac Milice (21) koja je nađena posle 6 dana potrage: "Ne znam…
Blic 16.12.2023
Novosađanka Milica T. (21) pronađena je posle šest dana intenzivne potrage za njom i to u Beogradu, potvrdio je za "Blic" njen otac Vlastimir koji kaže da mu je ćerka dobro ali da ne zna sve detalje oko njenog pronalaska. - Bivša supruga mi je… »
Srećan kraj potrage - otac potvrdio za Mondo! Nađena Milica iz Novog Sada nakon šest dana - evo u kom gradu je bila!
Mondo 16.12.2023
Nađena Milica iz Novog Sada. Nađena Milica iz Novog Sada. Milica T. (21) koja je nestala pre šest dana u Novom Sadu, kada je izašla sa projekcije filma, na kojem je bila zajedno sa bratom je sada nađena, rekao je njen otac za Mondo! "Sad mi je… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO: Donald Tramp je postao 47. predsednik Sjedinjenih Američkih Država
Radio 021 pre 45 minutajoš 96 povezanih
Završen protest dela prosvetnih radnika ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu: Održano 15 minuta tišine, okupljanje i u Nišu (foto,video)
Blic pre 10 minutajoš 86 povezanih
UO Advokatske komore Srbije doneo novu odluku o trodnevnoj obustavi rada
Novi magazin pre 1 satjoš 52 povezane
Vučić u Davosu o inauguraciji Trampa: Jedan od istorijskih dana, ne samo za SAD
RTV pre 57 minutajoš 66 povezanih
Uživo Tramp otkrio šta će prvo da uradi: "Postojaće samo dva pola - muški i ženski! Bog me je spasio da Ameriku učinim velikom! " (foto/video)
Kurir pre 27 minutajoš 66 povezanih